nikoleta_nikoleta
Member
καλησπερα σε ολους.ξερω οτι το συγκεκριμμενο θεμα εχει συζητηθει πολυ και ειμαι αρκετα πληροφορημενη αλλα το προβλημα μου ειναι λιγο διαφορετικο.εχω αγορασει εισητηρια για 15-4-2013 σε ενα μηνα δηλαδη για νεα υορκη.θα παω για 26 μερες σε μια σχολη αγγλικης γλωσσας.επειδη πιστευα πως για ενα συντομο ταξιδι μπορω να ταξιδεψω με εστα αγορασα εισητηρια αλλα πηρα τηλ στην Πρεσβεια στην Αθηνα και μονο δεν με εβρισαν.μου ειπαν πως πρεπει να βγαλω βιζα εστω και για 26 μερες αφου και καλα θεωρειται οτι παω για σπουδες και οτι δεν μπορω να παω με εστα.οποτε πληρωσα τα 200 δολ. για το Ι -20 και μαζεψα ολα τα υπολοιπα χαρτια για F1 visa εκλεισα ραντεβου αλλα με απεριψαν.Ο προξενος μου εκανε ερωτησεις τυπου τι σπουδαζω με τι ασχολουνται οι γονεις μου κλπ.επισης με ρωτησε αν εχω κατοικια στο ονομα μου και ειπα οχι γιατι ειναι στο ονομα των γονιων μου,μολις το ακουσε αυτο με απεριψε(ΙΝΑ214 B)οπως φανταζεστε,την επομενη μερα εκανα αιτηση για εστα αφου δεν ειχα κατι αλλο να χασω και την απεριψαν κ αυτη.Το θεμα ειναι οτι οντως παω για 26 μερες σπουδαζς τεταρτο ετοσ ιατρικη και δεν εχω σκοπο να μεταναστευσω.τι μπορω να κανω?εχω ενα μηνα μπροστα μου,κανονικα ειχα εξ αρχης δικαιωμα να ταξιδεψω με εστα?συγγνωμη για το τεραστιο γραμμα απλα θα χασω κοντα 800ευρω αν δεν βρω τροπο να παω σε ενα μηνα,ευχαριστω