Ερώτηση για GalaHotels.com

ifigeneiab

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κράτηση ξενοδοχείου με το GalaHotels.com,πότε έγινε η χρέωση στην κάρτα,αν έμεινε ευχαριστημένος,αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο ξενοδοχείο και γενικά οποιαδήποτε εμπειρία θετική ή αρνητική.

svouritsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κράτηση ξενοδοχείου με το GalaHotels.com,πότε έγινε η χρέωση στην κάρτα,αν έμεινε ευχαριστημένος,αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο ξενοδοχείο και γενικά οποιαδήποτε εμπειρία θετική ή αρνητική.
η εμπειρια μου από τα gala hotels ειναι πολύ προσφατη μιας και έμεινα στο ξενοδοχειο της αλυσίδας στην Βαρκελώνη πριν από 10 ημέρες. δεν μου παρουσιάστηκε κανένα προβλημα ούτε στην χρέωση της κάρτας ούτε στην παροχή την υπηρεσιών. το ξενοδοχείο ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα έχωντας κάνει την έρευνά μου στο booking.com από πριν. νομίζω πως αν εχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει λόγος για να διστάσεις.

amsterdam

Member
η εμπειρια μου από τα gala hotels ειναι πολύ προσφατη μιας και έμεινα στο ξενοδοχειο της αλυσίδας στην Βαρκελώνη πριν από 10 ημέρες. δεν μου παρουσιάστηκε κανένα προβλημα ούτε στην χρέωση της κάρτας ούτε στην παροχή την υπηρεσιών. το ξενοδοχείο ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα έχωντας κάνει την έρευνά μου στο booking.com από πριν. νομίζω πως αν εχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει λόγος για να διστάσεις.

Αλυσίδα ξενοδοχείων είναι ή μηχανή ανζήτησης?Σε ποιό ξενοδοχείο έμεινες?;)

ifigeneiab

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μηχανή αναζήτησης είναι.Εγώ έχω κλείσει για την Ρώμη στο τέλος του μήνα,κι εγώ από το booking.com και διάφορα άλλα site βρήκα και κατέληξα στο ξενοδοχείο και βρήκα στο gala την χαμηλότερη τιμή και με μεγάλη διαφορά από άλλα...βέβαια σε άλλα ξενοδοχεία ήταν πιο ακριβό,προφανώς έχει να κάνει με τα deals που κάνουν με το κάθε ξενοδοχείο.Η χρέωση στην κάρτα έγινε αμέσως ή αφού πήγες?Αυτά βασικά είναι που με αγχώνουν κυρίως

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Εμπειρία από το εν λόγω site δεν έχω. Φαίνεται πάντως ότι ζητά προπληρωμή. Για περισσότερα (απόψεις, εμπειρίες) ακολούθησε το σύνδεσμο:
Gala Hotels - Rome Forum - TripAdvisor

kougis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχω κλείσει τρεις φορές ξενοδοχείο χωρίς πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom