• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ερώτηση για τις πάνες!!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dmdoc

Member
Επειδή μου δημιούργησε απίστευτο γέλιο στην αρχή και λίγο σκεπτικισμό μετά,έτυχε σε κανέναν από εσάς σήμερα,στο banneraki κάτω από το viva travel να εμφανιστεί διαφήμιση για ΠΑΝΕΣ;;;;Εντάξει τα ταξιδιωτικά,τα τηλεφωνικά,οι καυστήρες....αλλά ΠΑΝΕΣ;;;;
Απαντήστε παρακαλώ αν συνέβει και σε κάποιον άλλο,γιατί θα δολοφονήσω άδικα τον οφθαλμίατρό μου....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι διαφημίσεις αυτές είναι από google ads, οπότε μπορεί να εμφανιστεί οτιδήποτε, εκτός αν έχει δοθεί λίστα αποκλεισμού από το site που εμφανίζει τις διαφημίσεις. Άρα και βέβαια, πάνες, δεν ήταν λάθος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οι πανες ειναι σαν τους πολιτικους. Πρεπει να αλλαζουν συχνα και για τους ιδιους λογους.

Εγω μονο αυτο ξερω για τις πανες...

dmdoc

Member
Οι πανες ειναι σαν τους πολιτικους. Πρεπει να αλλαζουν συχνα και για τους ιδιους λογους.
Εγω μονο αυτο ξερω για τις πανες...

Έλα όμως που πολιτικοί μας κατσικώνονται για τετραετία....όσο και να βρωμίσουν δεν αλλάζουν με τίποτα!!!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πάνες Affective
Αυτο εδω εννοεις;
Μια χαρα αξεσουαρ ταξιδιου μου φαινεται! Υπαρχουν μερη που ουτε κατα διανοια δεν πας τουαλετα!

dmdoc

Member
Δεν έχω ιδέα...πάντως φαίνονται χρήσιμες για αυτούς που δεν κρατιούνται μέσα στα αεροπλάνα ακόμα και για μικρές αποστάσεις...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εμενα παλι στο baner μου εμφανιζονται οι AngelKiss, LovelyGirl, SweetMia, LadyNice και KittenLuv.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Πάνες Affective
Αυτο εδω εννοεις;
Μια χαρα αξεσουαρ ταξιδιου μου φαινεται! Υπαρχουν μερη που ουτε κατα διανοια δεν πας τουαλετα!
Ετσι ειναι...
Δος μοι πανα Affective και ταν γαν κινησω.
Στελνουν και δωρεαν δειγματα.
Τετοιες πρεπει να φοραγαν και οι κινεζοπινεζες στην τελετη εναρξης των ολυμπιακων του Πεκινου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν έχω ιδέα...πάντως φαίνονται χρήσιμες για αυτούς που δεν κρατιούνται μέσα στα αεροπλάνα ακόμα και για μικρές αποστάσεις...
Γιατι βρε; Τα αεροπλανα δεν εχουν τουαλετες;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Γιατι βρε; Τα αεροπλανα δεν εχουν τουαλετες;
Αν περιμενουν αλλοι 10 στην ουρα θα καταλαβεις. Τα αμολας επιτοπου και χαμογελας χαιρεκακα σε οσους περιμενουν.

Ρε παιδια κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξαμε τωρα?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παλι δεν ειχα κατα νου αεροπλανα και τελετες εναρξης, αλλα καποια μερη στην Ινδια που με δυσκολεψαν....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εγω παλι δεν ειχα κατα νου αεροπλανα και τελετες εναρξης, αλλα καποια μερη στην Ινδια που με δυσκολεψαν....
Τετοια γραφε και περιμενε να παω Ινδια... για μενα το θεμα αυτο ειναι ολοκληρη τελετη, εφημεριδες, περιοδικα, wifi, ipad... πως να χωρεσουν ολα αυτα σε μια πανα? Ειναι ιεροσυλια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou