• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ερώτηση για μεταπτυχιακό

Blondeamon

Member
παιδιά μπαίνω τώρα στο τελευταίο έτος σπουδών μου(5ο) και χρωστάω ακόμα 15 μαθήματα για τα οποία έχω 3 εξεταστικές για να ξεμπερδεύω. Σκοπεύω δηλαδή τον Σεπτέμβρη να έχω τελειώσει και να κάνω μεταπτυχιακό Σκωτία η Αγγλία που είναι τα προγράμματα που έχω βρεί για το αντικείμενο μου.

Γνωρίζετε αν τις αιτήσεις θα έπρεπε να τις κάνω απο Φεβρουάριο και ενώ ακόμα χρωστάω μαθήματα ή αν θα έπρεπε να περιμένω να τελειώσω το Σεπτέμβρη και μετά να κάνω τις αιτήσεις ? Όσο να ναι άλλο να πείς τελείωνω έχοντας 5-10 μαθήματα και άλλο να πείς έχω πτυχίο.Αλλά θα είναι πολύ αργά τότε και για εισιτήρια , κλείσιμο σπιτιού και διαδικασίες μετακόμισης κλπ

Εάν γνωρίζετε κάτι απο πρώτο χέρι θα σας ήμουν υπόχρεος , παρακαλώ αν δεν είστε 100% σίγουροι μην πείτε γιατί θα είναι χειρότερα αν κυνηγάω μετά λάθος πληροφορίες.

Υ.Γ Και κάτι άλλο , γνωρίζετε μήπως αν χρωστάω ένα ή δύο μαθήματα αν μπορώ να γίνω δεκτός στο πανεπιστήμιο του εξωτερικού για μεταπτυχιακό ? Έχετε ακούσει τέτοια περίπτωση ? Επειδή αν μου κάτσει στραβή θα έχω ΤΟ ΠΟΛΥ δύο μαθήματα μόνο εναπομείναντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα