Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής εργασίας για το εναλλακτικό καύσιμο

Ann@

New Member
Μηνύματα
0
Likes
3
Αγαπητά μέλη, είναι γεγονός ότι λατρεύετε να ταξιδεύετε (όπως και εγώ!) και είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον τουρισμό και με τα θέματα που σχετίζονται με αυτόν. Απαραίτητο για κάθε ταξίδι που πραγματοποιείται είναι τόσο ο προορισμός που θα επιλέξετε, όσο και η επιλογή του μεταφορικού μέσου που θα χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, καθώς το οτιδήποτε πλέον συνδεέται άμεσα με το περιβάλλον και τις επιπτώσεις του σε αυτό, θα επικαλεστώ το ενδιαφέρον σας έτσι ώστε να μου δώσετε την πραγματικά πολύτιμη βοήθειά σας με το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο διαμορφώθηκε και διανέμεται στα πλαίσια Διπλωματικής εργασίας του ΕΜΠ με σκοπό να διερευνήσει την εξοικείωση των Ελλήνων οδηγών με το εναλλακτικό καύσιμο των οχημάτων.

https://goo.gl/forms/3CDVGnjMy8XnDP1p2

Απευθύνεται κυρίως σε οδηγούς και ο χρόνος συμπλήρωσής του εκτιμάται σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη ενώ οι απαντήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές και ανώνυμες με στόχο την αποκλειστική χρήση αυτών για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Σας ευχαριστώ πολύ!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.356
Likes
5.207
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι καλύτερα να ψάξετε να βρείτε πραγματικούς οδηγούς να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιό σας απ' το να απευθύνεστε ανώνυμα στο ίντερνετ σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αποδείξουν καν ότι είναι οδηγοί; Ποια είναι η πρακτική αξία των απαντήσεων αν οι μισοί που απαντήσουν δεν ξέρουν καν να οδηγούν και απλά το συμπληρώσουν για πλάκα; Εκτός κι αν ο σκοπός δεν είναι να βγάλετε εμπεριστατωμένα αλλά γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα.

Υ.Γ. Επίσης στο ερώτημα πιο πάνω γράφεις ότι το ερωτηματολόγιο απευθύνεται κυρίως σε οδηγούς (άρα απευθύνεται και σε μη οδηγούς) ενώ στο ερωτηματολόγιο γράφεις ότι το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε Έλληνες οδηγούς (άρα δεν απευθύνεται σε μη οδηγούς).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
900.066
Μέλη
39.269
Νεότερο μέλος
Wertom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom