Kαλησπέρα παιδιά. Μένω απο τον Αυγουστο του 2012 στην Λα Παζ της Βολιβίας. Έχω παντρευτέι Βολιβιανή και εχουμε και την Μπεμπα μας που είναι 5 Μήνων. Σκοπέουμε να ταξιδεψουμε Ελλαδα το Μαιο έως τον Ιουλιο.Εγω έχω ακομα Visa Προσωρινή 2 Ετών που λήγει το Δεκεμβριο αυτου του Ετους. Μετα θα παω για Μονιμότητα αφου θα έχουμε καλυψει 2 χρόνια Παντρεμένοι.Οι ερωτήσεις που θα ήθελα να κανω είναι σεχτικα με τις Visa της γυναικάς μου αλλά και διπλή Υπηκοτητα η Ιθαγενια της Κορής μας, δεν ξερω ποια απο τα 2 ισχυουν, η κανένα. Οσον αφορα την κόρη μας εποικινωνησε ο πατερας μου στην Ελλαδα δεν ξέρω που ακριβως πήγε και του είπαν Ενα Πιστοποιητικο γάμου και ενα Πιστοποιητικο Γεννησης της Μπεμπας μας απο Εδω . Στην Αθήνα θα τα μεταφραστουν στα Ελληνικα απο κάποια Υπηρεσια και απο εκει και περα πάμε στο Δήμο μου ( Πατρα) την γραφουμε στο Δηματολογιο βγάζει ταυτότητα Ελληνική και Διαβατηριο. Η Υπηκοτητα ποια θα είναι η τι παίζει ακριβως δεν εχουμε ιδεα. Ακομα χειροτερα τα πραγματα είναι με την γυναικα μου που ειχε ερθει Ελλάδα το 2008 επρεπε να της στέιλω προσκληση για να βγαλει Visa να δήλώσει Τραπεζικους Λογαριασμους που έχει Στην Βολιβια ποσο χρήματα κτλ κτλ. Τώρα θα ισχύσει το ίδιο? Γνωριζετε? Υπάρχει διαφορα μιας που ειμαστε Παντρεμενοι με παιδι? Εδω δεν υπάρχει διστυχως Πρεσβεια η Προξενιο της Ελλάδας και όλα πρεπει να γίνουν μεσω της Πρεσβειας της Ισπανιας που δεν ειναι και ιδιατερα προθυμοι να Βοηθήσουν.Αυτα εν ολίγοις , Ζητώ Συγνώμη για αν σας κουρασα. Σας Ευχαριστώ.