Εργασία στο Βουκουρέστι

Lefakos

New Member
Καλημέρα στην ομάδα και στα μέλη της!Θα ήθελα να σας πω για ένα θέμα που με προβληματίζει τις τελευταίες μέρες!Για αρχή θα ήθελα να σας πω ότι είμαι 23 χρόνων και μου έγινε μια πρόταση εργασίας στο Βουκουρέστι! Μεγάλη εταιρία που κυμαίνεται στο χώρο της εστίασης και ανοίγουν το 1ο κατάστημα στη Ρουμανία, μου έκανε πρόταση για τη θέση του υπεύθυνου. Το θέμα είναι ότι γενικά στη Ρουμανία δεν έχω πάει ούτε σαν εκδρομή και δεν ξέρω τι παίζει και με τους μισθούς .Η πρόταση που μου έκαναν είναι 1000 ευρώ καθαρά και ότι θα μου πληρώνουν ένα σπίτι 3αρι αυτοί με λογαριασμούς και τα πάντα. Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή γιατί στην ηλικία μου δεν νομίζω να βρω κάπου αυτά τα χρήματα!

dammys

Member
Καλημέρα στην ομάδα και στα μέλη της!Θα ήθελα να σας πω για ένα θέμα που με προβληματίζει τις τελευταίες μέρες!Για αρχή θα ήθελα να σας πω ότι είμαι 23 χρόνων και μου έγινε μια πρόταση εργασίας στο Βουκουρέστι! Μεγάλη εταιρία που κυμαίνεται στο χώρο της εστίασης και ανοίγουν το 1ο κατάστημα στη Ρουμανία, μου έκανε πρόταση για τη θέση του υπεύθυνου. Το θέμα είναι ότι γενικά στη Ρουμανία δεν έχω πάει ούτε σαν εκδρομή και δεν ξέρω τι παίζει και με τους μισθούς .Η πρόταση που μου έκαναν είναι 1000 ευρώ καθαρά και ότι θα μου πληρώνουν ένα σπίτι 3αρι αυτοί με λογαριασμούς και τα πάντα. Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή γιατί στην ηλικία μου δεν νομίζω να βρω κάπου αυτά τα χρήματα!
Αυτό που ξέρω είναι ότι το κόστος ζωής είναι περίπου το 1/3 σε σχέση με την Ελλάδα δηλ.φαγητό,καφέδες,σουπερμαρκετ κτλ Τώρα στα εμπορικά κέντρα οι τιμές είναι ίδιες με Ελλάδα π.χ τα ρούχα που βρίσκεις και εδώ από γνωστές αλυσίδες π.χ Ζάρα, κτλ Αξίζει να το ψάξεις θα έλεγα.

Καταρχάς, καλώς όρισες!
Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν θα σου φτάνουν τα χρήματα (δεν ξέρω τις ανάγκες σου) ούτε ξέρω τι μισθοί παίζουν στη Ρουμανία (ή την Ελλάδα) στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά σε ρωτάω το εξής (ρητορικό, δεν χρειάζεται να απαντήσεις σ' εμάς):
Στην Ελλάδα με 1000Ε καθαρά, για 1 άτομο, με πληρωμένο σπίτι και λογαριασμούς, θα σου φτάνανε; Γιατί αν σου φτάνανε, στη Ρουμανία θα σου περισσεύουνε (εγώ θα πω ότι οι τιμές είναι στο 1/2 των αντίστοιχων ελληνικών στο κομμάτι της διατροφής ή υπηρεσιών, για να είσαι μέσα) - εγώ θα έκανα γερή αποταμίευση θεωρώ, χωρίς να έχω ζήσει βέβαια εκεί, με βάση τα όσα είδα σε ταξίδι και όσα έχω διαβάσει για το μέρος.

bandit650

Member
ουτε εγω εχω παει η ζησει εκει αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια. το θεμα ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα καποιας συμφωνιας για το minimum χρονο απασχολησης

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom