Ινδία Επιτέλους ταξίδι στην Ινδία!!!

GEVA

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
:Dκαλησπέρα σε όλους.χαίρομαι πολύ που υπάρχει ένα φόρουμ σαν και αυτό.μας είσαστε πολύτιμοι.θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας.αυτό το καλοκαίρι θα πάω στην βομβάη για τον γάμο της κόρης ενός συνεργάτη.ο γάμος βέβαια θα γίνει στο τσενάϊ.θα ήθελα κάποιες συμβουλές για το αν πρέπει να κάνω κάποια εμβόλια.εάν υπάρχει γενικά κάτι που πρέπει να προσέξω σε αυτό το ταξίδι γιατί είμαι γυναίκα και θα ταξιδέψω μόνη μου και γενικά τι πρέπει να προσέξω με το φαγητό το νερό κ.τ.λ.σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 

tina

Member
Μηνύματα
81
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Υπευθυνο για τα εμβολια πριν απο τα ταξιδια ειναι το υγειονομικο της περιοχης σου. Θα πρεπει να πας και να πεις πια μερη σκοπευεις να επισκευτεις και αν θα μεινεις σε σπιτι, ξενοδοχειο, αν θα πας με γκρουπ ή μονη σου κτλ. Αυτοι οχι μονο ξερουν να σου πουν για τα εμβολια, που ειναι απαραιτητα ΄, θα σου τα κανουν κι ολας! Κοιτα να πας ενα μηνα πριν γιατι χρειαζονται τουλαχιστον 15 μερες για να ενεργοποιηθουν τα αντισωματα. Αν δεν θυμασαι αν εχεις κανει εμβολια για την υπατητιδα οταν εισουν μικρη, κανε πριν πας στο υγειονομικο ενα ελεγχο αντισωματων για ολους τους τυπους υπατητιδας. (αυτο γινεται σε ολα τα νοσοκομεια αλλά και σε ολα τα εξωτερικα αιματολογικα εργαστηρια). Ετσι θα ξερεις οταν πας στο υγειονομικο ,κι ετσι κι αλλιως τα εμβολια για την υπατητιδα ειναι σημερα στα υποχρεωτικα εμβολια. Στο υγειονομικο θα ξερουν να σου πουν για τις τροφες , ποιες να προτιμας και τι να αποφευγεις (πχ.αν ειχαν προσφατα κρουσματα νοσου των πουλερικων κτλ, )και για το νερο και γενικα οτι εχει να κανει με την δημοσια υγεια. Καλα να περασεις.
 

GEVA

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
ευχαριστώ Τίνα

ευχαριστώ πολύ.καλύτερα όπως με συμβούλεψες να απευθυνθώ στην υγειονομική υπηρεσία.γιατί μου έχουν πεί διάφορα και με έχουν τρομάξει λίγο.έχεις ταξιδέψει ινδία?
 

tina

Member
Μηνύματα
81
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Οχι δυστυχως αν και πολυ θα ηθελα. Περσυ παντως πηγε μια θεια μου 70 χρονων και περασε υπεροχα! Πηγε με γκρουπ λογω ηλικιας, αλλά χρειαστηκε να κανει εμβολια.
Μια αλλη γνωστη μου πηγε για σεμιναριο γιογκα ολο το προηγουμενο καλοκαιρι χωρις να κανει κανενα εμβολιο, αλλά πηγε σε συγκεκριμενο μερος, και δεν βγηκε καθολου απο το κεντρο κι ετρωγε εκει.
 

GEVA

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Σε ευχαριστώ

Σε ευχαριστω traveller μηπως εχεις να μου δωσεις καποιες συμβουλες για εμβόλια και διατροφή?:p
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.922
Για τα εμβόλια θα έλεγα ότι ποιό υπεύθυνο θα ήταν να απευθυνθείς σε ένα γιατρό. Εγώ πήρα μόνο κάποια χάπια, εμβόλια δεν έκανα... όσον αφορά το φαγητό θα σου πω ότι η Ινδική κουζίνα είναι υπέροχη και είμαι σίγουρος ότι θα την απολαύσεις αρκεί να τρως ΠΑΝΤΑ σε προσεγμένα εστιατόρια και όχι από τον δρόμο και να πίνεις πάντα εμφιαλωμένο νερό...
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Επισκέφθηκε πριν από 2 χρόνια την Ινδία (Ραζαστάν)
Δεν είχα κάνει εμβόλια, ούτε πήρα κάποια χάπια.
Απέφυγα τα ωμά λαχανικα.
Προτιμούσα τα στεγνά πιάτα και τα φρούτα που μπορούσα αν καθαρίσω μόνη μου.
Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Το νερό πάντα εμφιαλωμένο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.299
Μηνύματα
887.313
Μέλη
38.970
Νεότερο μέλος
genik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom