jimakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΟΥΒΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!
Μόλις κλειστηκαν τα εισητηρια!
23/12/15 ist - hkt
03/01/15 hkt - ist
με την malaisia μεσω kuala lumpur με κοστος 543€ εκαστος!
Το πλανο εχει ως εξης:
Τεταρτη 23/12 πρωι πρωι Θεσσαλονικη - Κωνσταντινουπολη μαλλον με αυτοκινητο. Στις 13:00 στο Atatturk και στις 15:00 πεταμε,
24/12 στις 7:00 φτανουμε μαλαισια, μικρη αναμονη 2:30 ωρων και 9:50 τοπικη ωρα ταιλανδης και μετα απο 17 περιπου ωρες φτανουμε πουκετ.
Σκευτομαι να χωρισω τις μερες ως εξης:
3 μερες Phuket, 3 μερες Ko PhiPhi Don και 4 μερες Krabi!
Χρησιμοποιοντας πλοιο για τις μετακινησεις απο Phuket στα PhiPhi και απο κει στο Krabi και οδικως απο το Krabi πισω στο Phuket.
Ξενοδοχεια ακομη δεν εχω κλεισει αλλα με μια ματια που εριξα, οι τιμες ειναι στον θεο... :-( λογο χριστουγεννων.
Οποιος εχει ορεξη να με βοηθησει με Tips συμβουλες και οτιδηποτε αλλο που μπορει να μου φανει χρησιμο, ειμαι ολος αυτια!
υστ. εννοειται πως τις ιστοριες σας τις εχω ξεκοκαλησει!
23/12/15 ist - hkt
03/01/15 hkt - ist
με την malaisia μεσω kuala lumpur με κοστος 543€ εκαστος!
Το πλανο εχει ως εξης:
Τεταρτη 23/12 πρωι πρωι Θεσσαλονικη - Κωνσταντινουπολη μαλλον με αυτοκινητο. Στις 13:00 στο Atatturk και στις 15:00 πεταμε,
24/12 στις 7:00 φτανουμε μαλαισια, μικρη αναμονη 2:30 ωρων και 9:50 τοπικη ωρα ταιλανδης και μετα απο 17 περιπου ωρες φτανουμε πουκετ.
Σκευτομαι να χωρισω τις μερες ως εξης:
3 μερες Phuket, 3 μερες Ko PhiPhi Don και 4 μερες Krabi!
Χρησιμοποιοντας πλοιο για τις μετακινησεις απο Phuket στα PhiPhi και απο κει στο Krabi και οδικως απο το Krabi πισω στο Phuket.
Ξενοδοχεια ακομη δεν εχω κλεισει αλλα με μια ματια που εριξα, οι τιμες ειναι στον θεο... :-( λογο χριστουγεννων.
Οποιος εχει ορεξη να με βοηθησει με Tips συμβουλες και οτιδηποτε αλλο που μπορει να μου φανει χρησιμο, ειμαι ολος αυτια!
υστ. εννοειται πως τις ιστοριες σας τις εχω ξεκοκαλησει!