Καλησπέρα! Εξαρτάται από τα γούστα, το πορτοφόλι σου, την όρεξή σου.Καλησπερα! Θα ήθελα οποιος μπορεί να μου προτείνει προορισμούς στην Ευρώπη για Φεβρουάριο-Μάρτιο 2022. Θα προτιμούσα δυτική Ευρώπη.
Πλακα κανεις. Ποιος το ξερει αυτο? Τοση συζητηση γινεται για 5ο κυμα μετα τις γιορτες. Ποιος θα παρει την ευθυνη να σου πει οτι δεν θα εχει.Επίσης θελω να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει λοκνταουν και αυτα για αυτο και ο δισταγμός.
Οχι καθολου δεν ζητησες.Επίσης θελω να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει λοκνταουν
Νομίζω ότι θα μπορούσες να πας Μαδρίτη, Βαρκελώνη η Βερολίνο.Ειναι πόλεις που έχεις πολλά να δεις και να κάνεις.Έχω παει στην Ιταλία και στην Βουλγαρία. Θα ήθελα πολύ το 2022 να επισκεφτώ το Παρίσι ή κάποια πόλη της Γερμανίας ή της Ισπανίας, όποτε αν μπορείτε να μπυ προτείνετε πολεις στην Γερμανία ή Ισπανία. Επίσης θελω να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει λοκνταουν και αυτα για αυτο και ο δισταγμός.
Παρίσι είναι έτσι κι αλλιώς ένας υπέροχος προορισμός. Ισπανία, ανάλογα με τις ημέρες που έχεις. Για city break σαφώς Μαδρίτη (η προσωπική μου προτίμηση) ή Βαρκελώνη. Από εκεί και πέρα, αν έχεις περισσότερες ημέρες από 4-5, η Ανδαλουσία είναι υπέροχη. Γερμανία επειδή ζούσα χρόνια, πάλι εξαρτάται από τα γούστα σου. Το Βερολίνο είναι μητρόπολη, μία μεγάλη πόλη με πολλά να δεις και να κάνεις. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, πολλοί πάνε και Μόναχο (προσωπικά δε με συγκλονίζει, αξίζουν όμως ως φύση τα περίχωρα)Έχω παει στην Ιταλία και στην Βουλγαρία. Θα ήθελα πολύ το 2022 να επισκεφτώ το Παρίσι ή κάποια πόλη της Γερμανίας ή της Ισπανίας, όποτε αν μπορείτε να μπυ προτείνετε πολεις στην Γερμανία ή Ισπανία. Επίσης θελω να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει λοκνταουν και αυτα για αυτο και ο δισταγμός.