orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
ξερω οτι για να παρεις την υποτροφια πρεπει να περασεις τουλαχιστον ενα μαθημα
αληθεια το εχω απορια .. 6:33 κυριακη πρωι διαβαζες ή γυρισες απο εξοδο;Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα αλλα έπεσε πολύ διάβασμα λόγω εξεταστικής τελευταία.
@sisilia: Αυτό με το 80% ισχύει γενικά ή μονο σε εσάς;Εσύ περίπου τι υπολογίζεις από έξοδα per month;
Εγραψες Γιωργο.ΥΓ: Οι Εσθονές είναι καλές, οι Σουηδές καλύτερες κι έχουν και πιο εύκολη γλώσσα (για τη language μιλάω όχι για την tongue).
Συγνωμη κι εγω στην Ισπανια πηγα, κι απο τα 4 μαθηματα που εκανα το ενα ηταν στα αγγλικα. Ασχετα αν εγω δεν πατησα σε ολο το εξαμηνο 3-4 φορες, σε ολα τα μαθηματα.A, κι αυτό ότι παντού έχει πολλά μαθήματα στα Αγγλικά, πρέπει να είναι ανέκδοτο... Τουλάχιστον στην Ισπανία δεν παίζει με τίποτε, εκτός κι αν σπουδάζεις θέατρο κωφών.
Η υπεύθυνη του πανεπιστημιου μου εδω στην Ελλαδα μας ειπε οτι το 100% της υποτροφίας θα δοθεί μονο στα άτομα που εχουν χαμηλο οικογενειακο εισόδημα ενώ στους υπόλοιπους δίνεται μόνο το 80%.(λόγω οικονομικής κρίσης λένε)
Οι εστίες στη Γερμανία κοστίζουν 230-260 ευρώ,ανάλογα με τι δωμάτιο θέλεις να εχεις και το υπόλοιπα χρήματα από την υποτροφία για προσωπική χρήση....Φίλοι μου που μένουν εκεί μου έχουν πει πάντως πως δεν είναι πάρα πολύ ακριβά.....Τά μόνα ακριβά είναι οι μεταφορές....και το εχω διαπιστώσει ήδη με τα εισητήρια που έχω κλείσει...Βερολίνο - Λειψία με τρένο 45 ευρώ... και η διαδρομή ειναι περίπου μιάμιση ώρα...πίκρααααααααααα.....
Μόλις ξύπνησα και ετοιμαζόμουν για διάβασμα, όπως και σήμερα.αληθεια το εχω απορια .. 6:33 κυριακη πρωι διαβαζες ή γυρισες απο εξοδο;
Ε, αμα δεν μετραει η Καταλονια ΟΚ, Βαρκελωνη ηταν. Μαθημα αγγλικων δεν ηταν (Μαρκετινγκ)... Παντως απ' οσα συμβουλευεις, τα τελειως αντιθετα εκανα. Που 'σουν τοτε να πεις και μενα δυο λογακια;Πού στην Ισπανία ήταν αυτό (αν ήταν Καταλονία δεν μετράει! Επίσης δεν μετράει αν το μάθημα ήταν... το μάθημα των Αγγλικών!) και σε τι Αγγλικά έγινε;