• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ενταση σε θέρετρο γυμνιστών όταν κάποιος αρνήθηκε να... γδυθεί!

Christian

Member
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε τροπικό θέρετρο γυμνιστών στην Κουϊνσλάνδη της Αυστραλίας με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας.
Ο τουρίστας Τζον Χάρισον και η σύζυγός του Λιν ισχυρίζονται ότι εκδιώχθηκαν από το θέρετρο επειδή ο πρώτος αρνήθηκε να καθίσει ολόγυμνος στο δείπνο της βραδιάς.
Ο ιδιοκτήτης Τόνι Φοξ τον πέταξε έξω γιατί έκρινε "ανάρμοστη" τη συμπεριφορά του κ. Χάρισον και "έλλειψη σεβασμού" προς τους άλλους συνδαιτυμόνες.
Ο τελευταίος αντέδρασε δημιουργήθηκαν επεισόδια και κλήθηκε η αστυνομία.
Ο κ. Φοξ υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του κ. Χάρισον ήταν γενικά απαράδεκτη.
"Πρόσβαλε και τρεις γυναίκες που βρέθηκαν μπροστά του και ήταν γυμνές" είπε.
Ο κ. Φοξ λέει πως βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Διοργανώνει ένα 30ήμερο πάρτυ γυμνιστών, χωρίς περιορισμούς.
"Απαγορεύουμε μόνο τις φωτογραφικές μηχανές και τα ναρκωτικά" είπε και πρόσθεσε: "Η δύσκολη οικονομική κατάσταση απαιτεί δραστικά μέτρα"

Το θέρετρο αυτό, στο οποίο τα ρούχα είναι προαιρετικά, πριν τρία χρόνια είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν διοργάνωσε σειρά πάρτι με θέμα την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.
Οι συντηρητικοί της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν, όμως η δήμαρχος της πόλης Βαλ Σίερ δήλωσε πως δεν έχει αντίρρηση για το πάρτι, αρκεί να μην παραβιάζει τους νόμους.
Η βιομηχανία του τουρισμού στην Αυστραλία έχει χτυπηθεί σκληρά από την παγκόσμια οικονομική και οι Αυστραλοί προσπαθούν να βρουν τρόπους προσέλκυσης τουριστών.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οργανώθηκε και η καμπάνια για την "Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο" που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

varioAthens

Member
Eδώ κοντέψαμε να φάμε ξύλο με τον άντρα μου στη Χιλιαδού (Εύβοια) από τους γυμνιστές επειδή εμείς ήμαστε με μαγιό..... Τι ανώμαλους μας είπαν, τι ότι πήγαμε για να κάνουμε μπανιστήρι, τι κομπλεξικούς...... άστα να πάνε! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
σέβομαι τους όρους μιάς μικρής κλειστής κοινωνίας,ότι και άν ειναι.
αν δεν μας αρέσει απλώς δεν πάμε και δεν συμμετέχομε!
σίγουρα θα είναι ενοχλητική μιά παρέμβαση "ξένων" σε αυτούς,και άν μη τι άλλο θα εμποδίσουν την πρόσβαση. -κατανοητό-.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Αντίθετα, εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου κατανοητό. Για δύο λόγους:

1ος: Η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία τους και ως εκ τούτου δεν έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν τους κανόνες "ένδυσης". Αυτό βέβαια, αφορά τους δημόσιους χώρους (βλ. χιλιαδού) και όχι τους ιδιωτικούς.

2ος και κυριότερος: Υποτίθεται ότι τέτοιες μικρές "κοινωνίες" πρεσβεύουν και διαφυλάττουν το δικαίωμα για ελεύθερη έκφραση. Με τέτοιες συμπεριφορές, απλά αυτοαναιρούνται.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Οι γυμνιστές στην Ελλάδα περιορίζονται στις πιο απομονωμένες μεριές σχετικά μακρινών παραλιών. Προσωπικά έχω δει περιστατικά που οικογένειες με μαγιό πάνε εκεί και κάνουν φασαρία και απαιτούν οι γυμνοί που ήταν εκεί από πιο πριν, να βάλουν το μαγιό τους.
Η Ελλάδα έχει χιλιάδες χιλιόμετρα παραλιών. Ας μη πηγαίνουμε στις πιο μακρινές για να μη τους ενοχλούμε. Όπως έχουμε την απαίτηση να μη γδύνονται σε κεντρικές και πολύκοσμες παραλίες, έτσι έχουν κι' αυτοί την απαίτηση να τους σεβαστούμε. Άσε που πολλοί πανε για να πάρουν μάτι.
Αφού δεν τους σέβεται το κράτος και δεν έχει καθορίσει γυμνιστικές παραλίες σε περισσότερα μέρη, ας το κάνουμε εμείς.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Οι γυμνιστές στην Ελλάδα περιορίζονται στις πιο απομονωμένες .
συμφωνώ μαζί σου αυτό ακριβώς εννοούσα και γώ travelactid.
όσο όμως αυτό δεν συμβαίνει,ας αρκεστούμε στο να μην ενοχλούμε ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί απο κόσμο για να κολυμπήσουν γυμνοί.
θυμήθηκα κάτι τώρα. κάπνιζα σε ένα παγκάκι στην παλιά πόλη των χανίων.παραδίπλα ήταν αδεια παγκάκια ένα σωρό,έρχεται μιά τύπισσα καθεται δίπλα μου και άρχισε να διώχνει τον καπνο απο το τσιγάρο μου με νεύρα...
τι να έκανα? μετάνιωσα που δεν την έστειλα να δεί τι χρώμα έχει ο βυθός !!!!!:D

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
θυμήθηκα κάτι τώρα. κάπνιζα σε ένα παγκάκι στην παλιά πόλη των χανίων.παραδίπλα ήταν αδεια παγκάκια ένα σωρό,έρχεται μιά τύπισσα καθεται δίπλα μου και άρχισε να διώχνει τον καπνο απο το τσιγάρο μου με νεύρα...
τι να έκανα? μετάνιωσα που δεν την έστειλα να δεί τι χρώμα έχει ο βυθός !!!!!:D
renata μηπως σε εκανε like ..η παλιο....:haha::haha::haha:

ενταξει,δε μπορουμε να συμμετεχουμε σε καποια εκδηλωση χωρις να υιοθετουμε τους κανονες της.
το συμποσιο ηταν για γυμνιστες...πηγαν ντυμενοι...δικαιως ο οικοδεσποτης θελησε να τους πεταξει εξω.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οι παραλίες φτάνουν για όλους...δώστε και μιά τοση δά στον γυμνό λαό!!!!
εκεί δεν θα δείτε και παρέλαση μαγιών dolce cabana και ένα σωρό άλλα κίτς!ουτε τις καραβαμένες τύπισσες με 300 κινητά....εκεί πραγματικά θα χαρείτε το μπάνιο σας εν μέσω θεού και πρωτόπλαστων!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom