Χωρις πιστωτικη καρτα δεν θα μπορεσεις να νοικιασεις αυτοκινητο.Η electron visa δεν ειναι πιστωτικη καρτα αλλα χρεωστικη.Εχω κανονισει ταξιδι για το πασχα για παρισι. Θελω να νοικιασω αυτοκινητο. Υπαρχει τροπος να νοικιασω αυτοκινητο ,μεσω internet η οταν φτασω εκει, χωρις πιστωτικη καρτα; Εχω μια electron visa αλλα σε οσα εψαξα δεν τη δεχονται.
Λάθος κάνεις...η electron visa δεν είναι χρεωστική κάρτα...είναι η Visa που απλά περνάει μόνο ηλεκτρονικά. Από εκεί και πέρα, μπορεί να λειτουργήσει και σαν χρεωστική όταν κάποιες τράπεζες την συνδέσουν απλά με τον τραπεζικό λογαριασμό για να μπορεί να πραγματοποιεί αγορές μέσω Visa χρεώνοντας όμως απευθείας τον λογαριασμό του. Αλλά δεν πρέπει να μπερδεύουμε το ένα με το άλλο.Χωρις πιστωτικη καρτα δεν θα μπορεσεις να νοικιασεις αυτοκινητο.Η electron visa δεν ειναι πιστωτικη καρτα αλλα χρεωστικη.
Εδώ θα πρέπει να σε ρωτήσουμε για να μας δώσεις την διευκρίνηση. Έχεις πιστωτική electron visa ή χρεωστική που συνδέεται με τον λογαριασμό σου;Εχω κανονισει ταξιδι για το πασχα για παρισι. Θελω να νοικιασω αυτοκινητο. Υπαρχει τροπος να νοικιασω αυτοκινητο ,μεσω internet η οταν φτασω εκει, χωρις πιστωτικη καρτα; Εχω μια electron visa αλλα σε οσα εψαξα δεν τη δεχονται.
Νομίζω όχι. Χρειάζονται κάρτα που να ισχύει για απεριόριστο ποσό. Για τυχόν μεγάλες φθορές. Η πιστωτική έχει όριο υπολοίπου αλλα μπορεί να χρεωθεί και πολύ μεγάλο ποσό το οποίο είναι υποχρεωτικό να πληρωθεί αμέσως μετά.Συνδεεται με το λογαριασμο μου. Δηλαδη με μια προπληρωμενη θα μπορεσω να κανω κρατηση;
Καταλαβαίνω την άποψή σου που έχει βέβαια μια συγκεκριμένη λογική, αλλά ρώτησε κι ένα γραφείο ενοικιάσεως αυτ/των γιατί χρειάζονται απαραίτητα πιστωτική κάρτα. Σε πάρα πολύ σπάνιες πειρπτώσεις νοικιάζουν σε κάποιον που δεν έχει. Και φυσικά δεν τίθεται θέμα internet (όπως στις αεροπορικές), θέλουν πιστωτική ακόμη κι αν πας αυτοπροσώπως και με τα λεφτά στο χέρι.Κανένας δεν μπορεί να χρεώσει την κάρτα έτσι αυθαίρετα παρά μόνο για ένα συγκεκριμένο προκαθορισμένο ποσό!
Aν για παραδειγμα υποπέσεις σε παραβίαση του Κωδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κόκκινο, υπερβολική ταχύτητα, και πάει η κλήση ταχυδρομικά στην εταιρία αυτοκινήτων γιατι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε αυτήν ανήκει, πόιός θα τα πληρώσει; η εταιρία; οχι φυσικά. εσύ. ας ειναι καλά η πιστωτική!Σε πάρα πολύ σπάνιες πειρπτώσεις νοικιάζουν σε κάποιον που δεν έχει. Και φυσικά δεν τίθεται θέμα internet (όπως στις αεροπορικές), θέλουν πιστωτική ακόμη κι αν πας αυτοπροσώπως και με τα λεφτά στο χέρι.
ναι ετσι ειναι αλλα με ενα τριψήφιο ποσό συνηθως σε Ευρω αυτοσυμμετοχής!Επίσης...όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα έχουν κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει διάφορες ζημίες.