• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελεύθερος ο Μάκης !!! Τί άλλο θα δούμε ;;

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
και μαλιστα με εγγυηση 20.000! Που στον ενα απο τους συλληφθεντες απο τις διαμαρτηριες τον Ιουνη ειχαν βαλει αρχικα εγγυηση 70.000!

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
το παράξενο θα ήταν ένα σάπιο,διεφθαρμένο και υπό-κατάρρευσή κράτος να έκανε το αντίθετο:cool:

chrisbd

Member
Και γιατί παρακαλώ; Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη; Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να λάδωσε κάποιον εισαγγελλέα με 300.000 η 400.000 ευρώ; Εγώ πάντως το αποκλείω κατηγορηματικά. Ο άνθρωπος είναι πολιτικός κρατούμενος. Δεν το πιστεύεις...:D

ΥΓ Οι Τούρκοι στις τιμωρημένες ομάδες ποδοσφαίρου θα επιτρέπουν μόνο γυναίκες και παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο...και απότι έδειξε απέδωσε το μέτρο. Το γήπεδο γεμάτο, φώναζαν με πάθος αλλά και με ευπρέπεια...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οι Τούρκοι στις τιμωρημένες ομάδες ποδοσφαίρου θα επιτρέπουν μόνο γυναίκες και παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο...και απότι έδειξε απέδωσε το μέτρο. Το γήπεδο γεμάτο, φώναζαν με πάθος αλλά και με ευπρέπεια...
Τέλειο :clap:
Μακάρι να γινόταν και για την ομαδούλα μου αυτό, να ανέβουμε α' εθνική και πάλι και να χουμε μια Αυτόνομη Θύρα 10 γεμάτη ψωνάρες :D:D

GTS

Member
Μακάρι να γινόταν και για την ομαδούλα μου αυτό, να ανέβουμε α' εθνική και πάλι και να χουμε μια Αυτόνομη Θύρα 10 γεμάτη ψωνάρες :D:D
Θα πηγαίνατε και οι 4 γυναίκες-οπαδοί του Ηρακλέως? Απαρτία δηλαδή! Ε ρε μεγαλεία...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θα πηγαίνατε και οι 4 γυναίκες-οπαδοί του Ηρακλέως? Απαρτία δηλαδή! Ε ρε μεγαλεία...
Ναι ρε, η αδερφή μου, η κουμπάρα μου, η κόρη μου κι εγώ.
ουστ !!!! :bleh::bleh::bleh:

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
φένια γριά είσαι???:bleh::bleh::bleh:
και για να μην είμαι οφ-τόπικ

Ήρθε η δικαίωση....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ιδού η οικογενειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...αλήθεια, η μητέρα σου είναι Αρειανάρα?
που το ξέρεις ; :shock: :bleh:

φένια γριά είσαι???:bleh::bleh::bleh:
και για να μην είμαι οφ-τόπικ

Ήρθε η δικαίωση....
Θεικό !!! :clap:
(ναι , Ηρα ,μια ζωή, απο τα γεννοφάσκια μου :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639