• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ελεγχος στο αεροδρομιο

vasilislo

New Member
Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα σχετικά με τον έλεγχο που περνάμε στα αεροδρόμια πριν από κάθε πτήση. Επειδή πριν τρία χρόνια είχα ένα κάταγμα και έγινε επέμβαση και τοποθετηθήκαν 7 βίδες στην περιοχή τις λεκάνης θα υπάρχει κάποιο θέμα στο έλεγχο που περνάμε για μεταλλικά αντικείμενα ; Θα πρέπει να έχω μαζί μου γνωματεύσεις και ακτινογραφία για να αποδείξω ότι φέρω βίδες πάνω μου από κάταγμα ;
Το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να ξέρω είναι αν μπορέσω να μεταφέρω 2 αντιπηκτικές ενέσεις και που θα ήταν προτιμότερο να τις έχω σαν χειραποσκευή η στις αποσκευές;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Το ταξίδι που θέλω να κάνω είναι επαγγελματικό και αναφέρομαι φυσικά σε διεθνείς πτήσεις .

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα σχετικά με τον έλεγχο που περνάμε στα αεροδρόμια πριν από κάθε πτήση. Επειδή πριν τρία χρόνια είχα ένα κάταγμα και έγινε επέμβαση και τοποθετηθήκαν 7 βίδες στην περιοχή τις λεκάνης θα υπάρχει κάποιο θέμα στο έλεγχο που περνάμε για μεταλλικά αντικείμενα ; Θα πρέπει να έχω μαζί μου γνωματεύσεις και ακτινογραφία για να αποδείξω ότι φέρω βίδες πάνω μου από κάταγμα ;
Το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να ξέρω είναι αν μπορέσω να μεταφέρω 2 αντιπηκτικές ενέσεις και που θα ήταν προτιμότερο να τις έχω σαν χειραποσκευή η στις αποσκευές;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Το ταξίδι που θέλω να κάνω είναι επαγγελματικό και αναφέρομαι φυσικά σε διεθνείς πτήσεις .
Για τέτοιας λεπτομέρειας ερωτήσεις και για να μπορέσεις να πάρεις υπεύθυνες απαντήσεις καλό είναι -κατα τη γνωμη μου-να μιλήσεις απευθείας με την αεροπορική εταιρεία.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για το δεύτερο σκέλος δες εδώ https://www.travelstories.gr/community/threads/Φάρμακα-στο-αεροπλάνο.56567/

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
νομίζω ότι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου οι μόνοι αρμόδιοι είναι η αστυνομία που κάνει τον έλεγχο του αεροδρομίου και όχι η αεροπορική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom