• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ελατοχώρι- Αφιερωμένο εξαιρετικά

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους παρευρέθηκαν, αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν, για να πάρουν μια ιδέα τι είδαν τα ματάκια μας.
Βασικά κατέβασα τη νεώτερη έκδοση Windows Movie Maker από περιέργεια και άρχισα να παίζω... :roll:
Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά το Βαγγέλη για την εξαιρετική οργάνωση. Άντε και στις επόμενες συναντήσεις!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
"Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Sony Music Entertainment, ο οποίος το έχει αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων."

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
εγώ πάντως το βλέπω μια χαρά

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
"Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Sony Music Entertainment, ο οποίος το έχει αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων."

Κι εμένα αυτό το μήνυμα μου βγάζει!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Έχετε δίκιο. Η μουσική υπόκρουση έγκειται σε πνευματικά δικαιώματα ως εκ τούτου θα πρέπει να το ξαναπεξεργαστώ με άλλη υπόκρουση. Εγώ το βλέπω κανονικά αλλά όχι και όλοι οι υπόλοιποι... τουλάχιστον οι περισσότεροι...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Pandora οταν πας Ιαπωνια ριξε κανενα μπινελικι στη SONY γιατι μας ταχει πρηξει.

hydronetta σιγουρα εχεις κανει καλη δουλεια αλλα και μενα αυτο το μηνυμα μου βγαζει.:mad:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Pandora οταν πας Ιαπωνια ριξε κανενα μπινελικι στη SONY γιατι μας ταχει πρηξει.

hydronetta σιγουρα εχεις κανει καλη δουλεια αλλα και μενα αυτο το μηνυμα μου βγαζει.:mad:
Γκρρρρ...:evil: Θα τα χώσω γερά, στην παλιοsony...:mad: να φτιάχνει το παληκάρι μας βίντεο και να μην μπορούμε να το δούμε...:throw:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Γκρρρρ...:evil: Θα τα χώσω γερά, στην παλιοsony...:mad: να φτιάχνει το παληκάρι μας βίντεο και να μην μπορούμε να το δούμε...:throw:
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Απλά διπλός κόπος

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Απλά διπλός κόπος
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Φιλαράκι τι έγινε; βρήκαμε την ουρά της αχλάδας; έχω στηθεί με ποπ κορν και περιμένω το βιντεάκι, αν αργήσουμε και άλλο θα μου τελειώσουν, ωπ πάλι έφαγα ένα.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μπορεις να βαλεις αυτο που επιτρεπεται. Δεν θα πολυκολλαει αλλα κοματια να γινει...

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αφιερωμένο εξαιρετικά

Κατά πως φαίνεται ο Nyman δεν υπάγεται σε πνευματικά δικαιώματα και ως εκ τούτου με βόλεψε πολύ (ίσως και καλύτερα) για να επενδύσω μουσικά το slide show
Aφιερωμένο λοιπόν: Περιήγηση φωτογραφική στο Ελατοχώρι για τα 5χρονα του travelstories.gr (το slide show είναι συρραφή φωτογραφιών από συμφορουμίτες)

ΥΓ Αν μπορούν οι moderators να αντικαταστήσουν το αρχικό ποστ. Άλλωστε μόνο στη Σενεγάλη το βλέπουνε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα