Εκπτωτικοί κωδικοί AirFrance-KLM

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μου έστειλαν e-mail τα McArthurGlen, τα οποία διαπίστωσα με έκπληξη (δε το γνώριζα) ότι υπάρχουν κι αλλού στην Ευρώπη (σε πολλές περιοχές) με εκπτωτικούς κωδικούς που προσφέρουν η AirFrance/KLM τόσο για Ευρώπη όσο και για εκτός Ευρώπης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κωδικός αναγράφεται ως "personal code" οπότε δεν είμαι σίγουρη αν θα ισχύσει για πάνω από ένα άτομο που θα το χρησιμοποιήσει (εγώ δεν τους χρησιμοποίησα ούτε έχω σκοπό προς το παρόν)...

Δε γνωρίζω αν τελικά συμφέρει καθόλου η εν λόγω έκπτωση, αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά
http://www.airfrance.com/GR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/idc_mcarthurglen.htm

Ισχύει μόνο για πτήσεις από/προς Αθήνα και για πτήσεις μεταξύ 1η Ιουλίου 17 και 31 Μαρτίου 2018.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μου το έστειλαν για προσωπικό κωδικό αλλά νομίζω πως ισχύει για όλους, 80 EUR έκπτωση για κρατήσεις μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2024 και για πτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου 2024 από Αθήνα (ισχύει και για KLM). Η καθαρή αξία (χωρίς φόρους κλπ.) του εισιτηρίου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 220 EUR. Για κάθε κράτηση εφαρμόζεται μία φορά η έκπτωση οπότε αν είστε πολλά άτομα κάντε τις ανάλογες κρατήσεις για επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι πρώτοι 200 θα επωφεληθούν της προσφοράς.

To celebrate, take advantage of our gift for your next trip!

Use your personal Internet Discount Code AFGRHOLI24 and enjoy 80 EUR discount on the net fare, excluding taxes and charges, for your next trip in Business, Premium or Economy Class, from Athens, and other cities in Greece, to any of the destinations we serve*.

With 2 flights per day to Paris this winter, and an increasing number of flights as of 7 March 2025, Air France offers you more options for your trips departing Athens and connectivity to all the destinations of our worldwide network through our Paris - Charles de Gaulle hub.

Offer valid until 19 December 2024.

https://wwws.airfrance.gr/information/meilleures-offres/idc

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.935
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
LiPa