• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ειρηνοδρομία στη Νίκαια

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, αντιστασιακές οργανώνεις και μαζικοί φορείς της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας, την Κυριακή 30 του Μάρτη διοργανώνουν τη 18η Ειρηνοδρομία - Λαϊκό Αγώνα δρόμου «Μίμης Σεϊτανίδης», που θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. από το χώρο του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης (Μάνδρα Μπλόκου, Ηλιουπόλεως και Κιλικίας).
Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν οι παρακάτω μαζικοί φορείς της πόλης: Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ, Σωματείο Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής «Ο ΦΟΙΝΙΞ», Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων και Απογόνων ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ, Νεανική Δράση για την Ειρήνη, Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας, Μουσικός Ομιλος Νίκαιας, Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, Σύλλογος Κατοίκων Ασπρων Χωμάτων «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Νίκαιας -Κορυδαλλού, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδος Νίκαιας, ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ), ΟΦΟΝ, Ενωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας, ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» Δυτικής Αττικής, Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας, ΤΕ Προσκόπων Νίκαιας - Κορυδαλλού, Ενωση Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού, Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας - Κορυδαλλού «Ο ΛΟΥΗΣ», ΑΦΜΟ «Κώστας Βάρναλης».
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές θα είναι σε δρόμους της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210.4278.256 και στο φαξ 210.4252.027.

ΥΓ.Σε λιγο φευγω για τον αγωνα,ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γιατι ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος.Παλαιοτερα και οταν οι συμμετοχες ηταν λιγοτερες και εγω νεωτερος καταφερα να παρω δυο μεταλλια(παντα στην κατηγορια μου).Ασημενιο το 2003 και χαλκινο το 2005.Το 2004 ημουν μολις 4ος.Δεν ελαβα μερος το 2006 και 2007 λογω καποιων υποχρεωσεων.Επανερχομαι φετος εκπροσωπωντας τον εαυτο μου και το travelstories:haha:.

panta45

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Μπραβο σου!
Με τις ευχες μας για τη νικη!!!......:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
dk τι εγινε??? γυρισες???? πηραμε κανα μεταλλιο???:):)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Tελικα δεν τα καταφερα οπως ηθελα.Για αλλη μια φορα τερματισα 4ος.
Δεν πειραζει ομως,τρεξαμε για να τιμησουμε τους αγωνες των Λαων του Κοσμου για Ειρηνη και αυτο εχει σημασια.
Στη φωτογραφια βλεπετε την ομαδα του Εξωραϊστικου Εκπολιτιστικου Συλλογου Αγ. Τριαδος Νικαιας στην οποια συμμετεχω κι εγω ''οικογενειακως'':D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
δεν πειραζει αφου το ξερεις και εσυ η συμμετοχη μετραει και αυτο για το οποιο αγωνιζεσαι!!! χιλια μπραβο dk!!!:clap::clap::clap::clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μπραβο ευαγγελια! αυτα ακριβως!!!! θα εγραφα! συγχαρητηρια Δημητρη

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
μπραβο δημητρη που παιρνεις μερος σε τετοιες πρωτοβουλιες

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ευγε και μπράβο Δημήτρη, σε σένα και στην οικογένεια σου
που συμμετέχετε σε τέτοιες αξιέπαινες δραστηριότητες!!!:clap::clap:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Και από εμένα μπράβο ρε Δημήτρη!:clap:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια.
Ελπιζω του χρονου να μου δωσει ο Δακης μπλουζα του travelstories και να τρεξω μ'αυτην!!!:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα