• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ειμαι 17 και θελω να ταξιδεψω μονος μου με κτελ η τρενο!!!

Thanasisx3

New Member
Ειμαι 17 και θελω να ταξιδεψω μονος μου απο Ελλαδα Βουλγαρια ειτε με το τρενω ειτε με κτελ μπορω να το κανω αφτο η χριαζομαι καπιο χαρτι επιβεβαίωσης απο τους γονεις μου,αν ναι πως το καταφερνω αφτο τι χριαζομαι

varioAthens

Member
Μην ανοιγεις 10 θεματα με το ιδιο ερωτημα... Και βρε παιδακι μου 17 χρονων και τοσα ορθογραφικα λαθη? Στραβωθηκαμε...

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Ειμαι 17 και θελω να ταξιδεψω μονος μου απο Ελλαδα Βουλγαρια ειτε με το τρενω ειτε με κτελ μπορω να το κανω αφτο η χριαζομαι καπιο χαρτι επιβεβαίωσης απο τους γονεις μου,αν ναι πως το καταφερνω αφτο τι χριαζομαι

Για να ταξιδεψεις για Βουλγαρια χρειαζεσαι χαρτι απο τους γονεις σου το οποιο θα το δουν στα συνορα. Δεν γνωρισζω αν το ιδιο ισχυει και για το τρενο.

Ξεχασα να σου πω το χαρτι αυτο (υπευθυνη δηλωση) το υπογραφουν οι γονεις στο αστυνομικο τμημα αναφεροντας οτι επιτρεπουν τον υιο τους να ταξιδεψει

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh