• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Είμαι Γάιδαρος

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Κατόπιν πολλών πρόσφατων συζητήσεων και νεύρων για την γενικότερη συμπεριφορά των Ελλήνων σε όλες τους τις κοινωνικές εκφάνσεις (δημόσιο, δρόμο, καφετέρια…) και με πλειάδα πρόσφατων εμπειριών αλλά και αναπόφευκτων συγκρίσεων με άλλες χώρες στις οποίες έχω βρεθεί (και αναφέρομαι κυρίως στις χώρες που αρκετοί κατηγορούμε, Αλβανία, Ρουμανία, ακόμα και την Κύπρο όπου και στις τρεις χώρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, τα τηλέφωνα των δημόσιων υπηρεσιών απαντιούνται, οι δρόμοι δεν είναι κλειστοί από τα παρκαρισμένα, υπάρχει σεβασμός για τους πεζούς, και και και…) μου γνωστοποιήθηκε η παρακάτω κίνηση μιας ντουζίνας Θεσσαλονικιών…

Κατάλογος Προϊόντων

Εγώ πάω κιόλας να αγοράσω την πρώτη μου εκατοστάρα και λυπάμαι που δεν τα είχα στην διάθεσή μου όταν καθημερινά έβλεπα συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στην ράμπα αναπήρων έξω από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, κάλεσα την τροχαία η οποία ποτέ δεν ήρθε, του έκανα σύσταση με χαρτί να μην ξανά παρκάρει καθώς του παρουσιάστηκα ως ανάπηρος που δεν μπορούσε να ανεβεί στο πεζοδρόμιο και εκείνος συνέχισε ανενόχλητος. Ήταν Γάιδαρος. Καιρός να τους το γνωστοποιήσω…

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχαχαχαχαχ!καλο καλο!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δυστυχώς οι γάιδαροι είναι πολλοί, πάααρα πολλοί.
Η συγκεκριμένη κίνηση έχει κάποια χρόνια που δρα στη Θεσσαλονίκη, τον τελευταίο καιρό μάλλον είχε ατονήσει και τώρα φαίνεται ότι ενεργοποιείται ξανά. Δυστυχώς όμως όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν, οι γάιδαροι όλο και πληθαίνουν.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ναι, η κίνηση αυτή είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Κάθε φορά που είμαι στην Ελλάδα νιώθω την ανάγκη να κολλήσω τέτοια αυτοκόλητα, αλλά δυστυχώς δεν έχω προμηθευτεί.
Ήθελα να ελπίζω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση για όλους αυτούς τους γάιδαρους, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι αυτοί δεν εξαλείφονται :(

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Πολύ ωραία αυτοκόλλητα τα θέλω και εγώ πότε κατεβαίνουν Αθήνα;

Last edited by a moderator:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Last edited by a moderator:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχει και κοντά μου...;) σ΄ευχαριστώ Σπύρο :)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πριν λίγα λεπτά το διάβασα σένα δωρεάν περιοδικό τη πόλης μας!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στα χανιά ένα πακέτο αυτοκόλλητων με 500 τεμάχια θα εξαντληθεί σε μια μέρα!!
τόσοι γάιδαροι υπάρχουν!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχχαχαχα!μολις ειχα μια εμπειρια με το συγκεκριμενα αυτοκολλητα!
βρηκα το παμπριζ μου γεματο με τετοια μονο που αυτος που τα εβαλε επρεπε να τα βαλει στο δικο του παμπριζ...............
στο σπιτι μου εχω ιδιωτικο παρκινγκ 3ων αυτοκινητων με πινακιδα να το λεει,παω να παρκαρω και ανακαλυπτω οτι ενας ασχετος και οχι καλεσμενος ειχε παρκαρει σαν να μην τρεχει τιποτα,βαζω λοιπον και γω το αμαξι μου ετσι ωστενα χωραει ισα ισα να βγει και ανακαλυπτω πανω απο 20 τετοια χαρτακια...........
ευτυχως δεν τον πετυχα τον τυπο!!!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Δεν βγαίνουμε εύκολα κιόλας...!! Γι αυτό, προσοχή!!!

Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή, που δρα πολύ καιρό τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, άλλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούν αλλά τέλος πάντων.... :mad:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom