kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Κατόπιν πολλών πρόσφατων συζητήσεων και νεύρων για την γενικότερη συμπεριφορά των Ελλήνων σε όλες τους τις κοινωνικές εκφάνσεις (δημόσιο, δρόμο, καφετέρια…) και με πλειάδα πρόσφατων εμπειριών αλλά και αναπόφευκτων συγκρίσεων με άλλες χώρες στις οποίες έχω βρεθεί (και αναφέρομαι κυρίως στις χώρες που αρκετοί κατηγορούμε, Αλβανία, Ρουμανία, ακόμα και την Κύπρο όπου και στις τρεις χώρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, τα τηλέφωνα των δημόσιων υπηρεσιών απαντιούνται, οι δρόμοι δεν είναι κλειστοί από τα παρκαρισμένα, υπάρχει σεβασμός για τους πεζούς, και και και…) μου γνωστοποιήθηκε η παρακάτω κίνηση μιας ντουζίνας Θεσσαλονικιών…
Κατάλογος Προϊόντων
Εγώ πάω κιόλας να αγοράσω την πρώτη μου εκατοστάρα και λυπάμαι που δεν τα είχα στην διάθεσή μου όταν καθημερινά έβλεπα συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στην ράμπα αναπήρων έξω από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, κάλεσα την τροχαία η οποία ποτέ δεν ήρθε, του έκανα σύσταση με χαρτί να μην ξανά παρκάρει καθώς του παρουσιάστηκα ως ανάπηρος που δεν μπορούσε να ανεβεί στο πεζοδρόμιο και εκείνος συνέχισε ανενόχλητος. Ήταν Γάιδαρος. Καιρός να τους το γνωστοποιήσω…
Κατάλογος Προϊόντων
Εγώ πάω κιόλας να αγοράσω την πρώτη μου εκατοστάρα και λυπάμαι που δεν τα είχα στην διάθεσή μου όταν καθημερινά έβλεπα συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στην ράμπα αναπήρων έξω από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, κάλεσα την τροχαία η οποία ποτέ δεν ήρθε, του έκανα σύσταση με χαρτί να μην ξανά παρκάρει καθώς του παρουσιάστηκα ως ανάπηρος που δεν μπορούσε να ανεβεί στο πεζοδρόμιο και εκείνος συνέχισε ανενόχλητος. Ήταν Γάιδαρος. Καιρός να τους το γνωστοποιήσω…