Δώρο στην αρραβωνιαστικιά μου

akis_87

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΟΣ
Καλησπέρα.Θέλω να κάνω δώρο ένα ταξίδι στην αρραβωνιαστικιά μου και θέλω τη βοήθειά σας για το πού.Για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και ξανακοιτάω για Βουδαπέστη αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιο άλλο μέρος που γνωρίζετε και πιστεύετε ότι θα είναι ωραία.
Σχετικά με το πότε σκέφτομαι να πάμε υπολογίστε στο 2ο μισό του Φλεβάρη.

dimaq

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Για κοντινη αποδραση αλλα και να συνδυαζει ομορφια,ρομαντισμο,φιλικους ανθρωπους και υπεροχο φωτισμο το βραδυ μην κοιτας τιποτα αλλο...

escursione

Member
Καλησπέρα.Θέλω να κάνω δώρο ένα ταξίδι στην αρραβωνιαστικιά μου και θέλω τη βοήθειά σας για το πού.Για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και ξανακοιτάω για Βουδαπέστη αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιο άλλο μέρος που γνωρίζετε και πιστεύετε ότι θα είναι ωραία.
Σχετικά με το πότε σκέφτομαι να πάμε υπολογίστε στο 2ο μισό του Φλεβάρη.
Πόσες ημέρες θέλεις να είναι το ταξίδι, από Αθήνα θα πετάξεις? πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις!
Μια Μπολώνια σε συνδυασμό με Φλωρεντία πάντα γοητεύουν το γυναικείο φύλο! Κάνε δώρο και μιά δερμάτινη τσάντα και είσαι ΟΚ!!!!

akis_87

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΟΣ
Σκεφτομαι για 4-5 μερες.Τωρα σχετικα με τα λεφτα,μια πτηση με χαμηλου κοστους εταιρια θα βοηθουσε στην επιλογη μιας σχετικα πιο ακριβης πολης κ το αντιθετο.Οποτε βλεποντας κ κανοντας...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πετυχα το θεμα σε καλη διαθεση σχεδον τρολ...
Για κοντινη αποδραση αλλα και να συνδυαζει ομορφια,ρομαντισμο,φιλικους ανθρωπους και υπεροχο φωτισμο το βραδυ μην κοιτας τιποτα αλλο...
Κ να την παει σε καμια μπυραρια μετα τα γκουλας?πληζ..ομορφια κ ρομαντισμος ειναι απλη η εξισωση. Ισον Ιταλια.
Πόσες ημέρες θέλεις να είναι το ταξίδι, από Αθήνα θα πετάξεις? πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις!
Μια Μπολώνια σε συνδυασμό με Φλωρεντία πάντα γοητεύουν το γυναικείο φύλο! Κάνε δώρο και μιά δερμάτινη τσάντα και είσαι ΟΚ!!!!
Μπολωνια? Αυτη ειναι η 1η επιλογη?!!!μηπως υπερβαλλεις?
Βενετια πανω απ ολα κ πιο οικονομικα αλλα στα σιγουρα Ρωμη. Καλος καιρος, σταθερη αξια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στην Ουγγαρία την πας για τα κρασιά, και όχι για τις μπύρες ;)
Για τα κρασια στο ιταλικο εστιατοριο που θα την πας? Τα ιταλικα κρασια εξαλλου εχουν καλυτερη τιμη στην Ιταλια.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Για τα κρασια στο ιταλικο εστιατοριο που θα την πας? Τα ιταλικα κρασια εξαλλου εχουν καλυτερη τιμη στην Ιταλια.
Όπως και στην Ουγγαρία, τα Ουγγρικά.
Ωραία η Ιταλία, άλλα και η Βουδαπέστη έχει την χάρη της.

STKF

Member
αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιο άλλο μέρος που γνωρίζετε και πιστεύετε ότι θα είναι ωραία.
Αυτό το ωραία που λες είναι λίγο γενικό. Καλό θα ήταν να μας πεις τι είδους πόλεις της αρέσουν. Για ποιό λόγο κοιτάς Βουδαπέστη? Γιατί πιστεύεις ότι θα της αρέσει?

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Βρε παιδιά τι λυσσα εχετε ολοι μαυτη τη Βουδαπέστη πια..εντελώς αδιαφορη μου φάνηκε μονο ο λόφος των ψαραδων "λεει" κατι...

Παρίσι κοιτα... all time classic γιαυτό που θες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα