Διαφήμιση ξενοδοχείου

marilena6

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ξεκινήσει διαφήμιση στο internet για το ξενοδοχείο μου. Σκοπός μου είναι να με βρουν ξένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και να συνεργαστούν μαζί μου. Γνωρίζει κανείς τι προϋποθέσεις πρέπει να έχω και πώς πάνω κάτω θα με βρούνε; Τι έχει μεγάλη σημασία γενικώς για έναν ταξιδιωτικό πράκτορα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Τι διαφήμιση;
AdWords?
Αυτά είναι για τον απευθείας πελάτη (δλδ καλύτερο από πρακτορα), εκτός αν το έχεις ορίσει να στοχεύεις μόνο επαγγελματίες, αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπαινουν οι πράκτορες στο google και ελπίζουν ποιος αποφάσισε να διαφημιστεί έτσι. Η προσέγγιση των ξένων αγορών ειδικά των πρακτόρων που θεωρούνται και πωλητές off line γίνεται με λεπτομερής αναζήτηση και μελέτη των αγορών αυτών, θέσεων που κατέχουν οι πράκτορες αυτοί, τα ξενοδοχεία που επιλέγουν και πολλά άλλα, πάντα με διαστάυρωση με το "τι είναι" το ξνοδοχείο μας και αν θα ενδιαφερθούν εκείοι. Μετά αναπτύσσεις τις δράσεις σου.

Αν δεν έχεις εμπειρία, που μάλλον δεν έχεις και είσια καινούργια, καλύτρα είναι αν απευθυνθείς πρώτα σε ελληνικούς πράκτορες που ήδη έχουν ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών.

Και επίσης, καλό είναι να συστηθείς ως καινούργιο μέλος στο αντίστοιχο θέμα.
καλή επιτυχία

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
και αν σε ενδιαφέρει και η ελληνική φέτα του τουρισμού, δώστε στο Defkalion (το αφεντικό μας εδώ) μια 2ήμερη διαμονη ΠΣΚ να την κληρώσει για το κοινό του (25.000 και βάλε μέλη τραβελστορισυμφορουμίτες είμαστε )....
να δεις διαφήμιση :innocent::clap::xalara:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα