• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισραήλ Διαμονη στην ερημο negev

D

Delmem2549

Guest
Θα ήθελα να κάνω μια ή δυο διανυκτερεύσεις αν αξίζει στην έρημο negev.
το έχω κάνει στο παρελθόν στο καταπληκτικό wadi rum της Ιορδανίας και αν δεν κάνω λάθος η negev έχει περίπου τα ιδια εδαφικά χαρακτηριστικά.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν το έχει κάνει που θα ήταν καλό να κοιτάξω για κάτι τέτοιο

είδα γενικά οτι όλα περιστρέφονται γύρω από το Mitzpe Ramon αλλά μάλλον δεν είναι καλά να μείνει κάποιος εκεί

τι μου προτείνετε ;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν το έχω κάνει, αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ως βάση το Eilat για την εξερεύνηση της περιοχής. Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις, οπότε θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Lonely Planet της περιοχής, όπου έχει ένα ολόκληρο section για τη Negev.
Israel and the Palestinian Territories (Lonely Planet Israel & the Palestinian Territories) : Amelia Thomas : 9781741044560

D

Delmem2549

Guest
Δεν το έχω κάνει, αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ως βάση το Eilat για την εξερεύνηση της περιοχής. Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις, οπότε θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Lonely Planet της περιοχής, όπου έχει ένα ολόκληρο section για τη Negev.
Israel and the Palestinian Territories (Lonely Planet Israel & the Palestinian Territories) : Amelia Thomas : 9781741044560
σε ευχαριστω πολυ το εχω σε pdf..αλλα καλη τιμη μπορει να παρω και το hardcopy, εχω παρει σβαρνα ολα τα γνωστα απο tripadvisor μεχρι virtualtourist.com
αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω καταληξει και ειπα μπας και καποιος μου ελεγε απο πρωτο χερι. εχω βρει αυτο Negev Eco Lodge, Israel Negev Desert accommodation, eco village, sustainable tourism αλλα μαλλον ειναι μουφα η περιοχη αυτη. (πολυ ανατολικα και μακρια απο τον κρατηρα) http://en.wikipedia.org/wiki/Makhtesh_Ramon:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom