Όταν πήγα μείναμε Alexanderplaz, που είναι δίπλα στην Unter Den Linden. Μας βόλεψε πάρα πολύ γιατί είναι κέντρο για πολλές γραμμές μετρό και τρένα. Θα το πρότεινα! Το δικό μας ξενοδοχείο ήταν το Park Inn Alexanderplatz, 80 ευρώ χωρίς πρωινό.Να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου είναι καλύτερα να μείνω κοντά στην Unter den Linden και Friedrichstrasse ή στην Kurfustedamm? Που θεωρείται πιο κεντρικά ?
Το πρώτο ζεύγος οδών που παραθέτεις είναι πιο βολικό, πιο κοντά στα κυριότερα αξιοθέατα (Πύλη Βραδεμβούργου, Νησί τον Μουσείων, Κοινοβούλιο, Gendarmenmarkt) και στη νυχτερινή ζωή της πόλης!Να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου είναι καλύτερα να μείνω κοντά στην Unter den Linden και Friedrichstrasse ή στην Kurfustedamm? Που θεωρείται πιο κεντρικά ?
Απ ότι εχω καταλαβει πολύ ακριβό πρωινό έχουν τα ξενοδοχεία στο βερολίνο, με πρωινό η τιμή ανεβαίνει γύρω στα 25-30 το άτομο την ημέρα, οπότε λέω και εγω να κλείσω χωρίς πρωινό. Εσείς παίρνατε από σούπερ μάρκετ για να χετε να τρώτε το πρωι ή πηγαίνατε σε καφετέριες που σερβίρουν πρωινο? Υπάρχουν αρκετες?Το δικό μας ξενοδοχείο ήταν το Park Inn Alexanderplatz, 80 ευρώ χωρίς πρωινό.
Αν δε θες να κλεισεις πρωινο στο ξενοδοχειο, μπορεις ανετα να φας καλο και φτηνο πρωινο στους φουρνους, υπαρχει σχεδον παντα χωρος να καθισεις και να το φας εκει το πρωινο σου.Απ ότι εχω καταλαβει πολύ ακριβό πρωινό έχουν τα ξενοδοχεία στο βερολίνο, με πρωινό η τιμή ανεβαίνει γύρω στα 25-30 το άτομο την ημέρα, οπότε λέω και εγω να κλείσω χωρίς πρωινό. Εσείς παίρνατε από σούπερ μάρκετ για να χετε να τρώτε το πρωι ή πηγαίνατε σε καφετέριες που σερβίρουν πρωινο? Υπάρχουν αρκετες?
Να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου είναι καλύτερα να μείνω κοντά στην Unter den Linden και Friedrichstrasse ή στην Kurfustedamm? Που θεωρείται πιο κεντρικά ?