eleni.v
Member
Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε ένα ξενώνα κοντά στη Piazza Navona και σε έναν άλλο κοντά στη Piazza Barberini. Από θέμα τοποθεσίας τι θα προτείνατε;
Και οι δυο πολύ καλές τοποθεσίες, ιδίως αν το "κοντά" ισχύει. Εγώ θα ήθελα να έμενα μια φορά Navona, αλλά και η Piazza Barberini είναι βολική και με μετρό.Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε ένα ξενώνα κοντά στη Piazza Navona και σε έναν άλλο κοντά στη Piazza Barberini. Από θέμα τοποθεσίας τι θα προτείνατε;
Ευχαριστώ για την απάντησηΚαι οι δυο πολύ καλές τοποθεσίες, ιδίως αν το "κοντά" ισχύει. Εγώ θα ήθελα να έμενα μια φορά Navona, αλλά και η Piazza Barberini είναι βολική και με μετρό.
Καταρχάς θα μένεις δίπλα σε ένα από αυτά Στην πλειοψηφία των αξιοθεατων, μην πω σε όλα, μπορεις να πας με τα πόδια.Δεν ξέρω όμως για τα αξιοθέατα και από που μπορώ να επισκεφθώ πιο πολλά περπατώντας.
Το δεύτερο και το τρίτο. Με μια προτίμηση στο τρίτο.Tritone 125 Suite, Ρώμη, Ιταλία
Elegant Rooms Roma, Ρώμη, Ιταλία
MILLINA SUITES IN NAVONA, Ρώμη, Ιταλία
Αυτά τα τρία έχω βρει.... Για πείτε τη γνώμη σας
Έχω μείνει δίπλα στο Trinity (B&B Sogni Romani Via Augusto Valenziani 12) ήσυχη περιοχή κοντά στο Termini, όπως και το Agli Horti Sallustiani, το Buonarrotti παραείναι πολύ κοντά στο Termini δεν ξέρω ειδικά το βράδυ. Το Il Gladiatore λίγο μακριά από τα κεντρικά αξιοθέατα.
Θα προτιμούσα το τρίτο. Χωρίς να σημαίνει ότι έχει τρομερή διαφορά από το δεύτερο και το τέταρτο.
Καλησπέρα. Στο θέμα που μεταφέρθηκε το μήνυμά σου, αν το διαβάσεις προς τα πίσω, θα βρεις προτάσεις μελών που έχουν μείνει κοντά στο termini χωρίς προβλήματα. Προς Republica πχ είναι καλά.Καλησπέρα.Ξανα εγώ.Σε συζήτηση με το έτερον ήμισυ, υποστηρίζει ότι καλύτερα θα είναι να βρούμε ξενοδοχείο κοντά στον σταθμό Termini,με δεδομένο α) ότι είναι εύκολο να πάμε&να έρθουμε απ'το αεροδρόμιο & β)ότι αφού είναι το κεντρικό μέτρο το να πάμε στην περιοχή με τα αξιοθέατα είναι πανευκολο χωρίς να ξεποδαριαστουμε.
Με ανησυχεί ότι έχω διαβάσει εδώ ότι δεν είναι καλή περιοχή, επίσης φοβάμαι το βράδυ πόσο συχνά είναι τα δρομολόγια?Και τέλος γιατί οι τιμές έχουν τόση διαφορά στο Τermini?Τι λάκκο έχει η φάβα????
Καλησπέρα. Στο θέμα που μεταφέρθηκε το μήνυμά σου, αν το διαβάσεις προς τα πίσω, θα βρεις προτάσεις μελών που έχουν μείνει κοντά στο termini χωρίς προβλήματα. Προς Republica πχ είναι καλά.