Βαρκελώνη Διαμονή στη Βαρκελώνη: La Ribera

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Βρίσκεται στην παλιά πόλη, στην περιοχή Via Laitiana. Είναι δεξιά από την περιοχή Barri Gotic και πάνω από την El Born. ΄Εχει την αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης, με τα στενά δρομάκια και τα ψηλά παλιά κτίρια. Αν και η ίδια η περιοχή δεν έχει τουριστικά ενδιαφέροντα, βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο, και μπορείς να φτάσεις περπατώντας σε αυτό.

H10 Montcada Hotel Barcelona
Barcelona Hotel, H10 Montcada
Via Laietana 24
Βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Γοτθικό καθεδρικό Ναό και πολύ κοντά στη μοδάτη περιοχή του El Borne, με τα μικρά καφέ και το Μουσείο του Πικάσσο. ΄Εχει ένα υπαίθριο τζακούζι στην οροφή, με εκπληκτική θέα. Η ακτή απέχει 25 λεπτά με τα πόδια. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ξενοδοχείο κοντά στα αξιοθέατα, αλλά λίγο μακριά από τον τουριστικό κόμβο του Las Ramblas. Είναι μια καλή επιλογή για ολιγοήμερη διαμονή.
4 αστέρια και 140 ευρώ το δίκλινο.

The Palace Hotel BarcelonaSpain
Hotel Palace Barcelona, Hotel in Barcelona, Spain
Gran Via de Les Corts Catalanes, 668
Η απόλυτη πολυτέλεια, που δικαιολογούν τα 5 αστέρια του πιο Luxury Hotel της πόλης. Βρίσκεται στην Gran Via Corts de Catalanes μόνο 10 περπάτημα από την Πλατεία Catalunya και την Ramblas. Πρέπει να ετοιμαστείς να πληρώσεις ένα από τα πιο ακριβά τιμήματα για δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βαρκελώνη. Οι τιμές κυμαίνονται από 380-550 ευρώ το δίκλινο.

Hotel Gotico Barcelona
Hotel GΓ³tico – General Description – Hotel in Barcelona, Spain
Calle Jaume 1, 14
Αρτ ντεκό, και πολύ περιποιημένα δωμάτια, γι΄ αυτό το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Gothic Quarter, πολύ κοντά στην περιοχή El Borne, που είναι το σπίτι του Πικάσο. 10 λεπτά περπατήματος θα χρειαστούν, για να φτάσεις στην Placa Sant Jaume και στο Las Ramblas. 4 αστέρια, στα 150 ευρώ το δίκλινο

Hotel Continental Barcelona
HOTEL CONTINENTAL BARCELONA
Las Ramblas, 138
Οι ρίζες του φτάνουν στα 1898. Ευθύς ως βάλεις το πόδι σου στο λόμπυ νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη εποχή. Βρίσκεται ακριβώς στην κορφή των Las Ramblas και μόνο δύο λεπτά από την Πλατεία Catalunya και την ομώνυμη στάση του μετρό. 3 αστέρια, και το δίκλινο από 80-100 ευρώ. Αν όμως έχει μπαλκόνι που βλέπει στην Las Ramblas, θα πληρώσεις 110 ευρώ, αλλά θα έχεις λίγο θόρυβο.

Hotel NH Duc de la Victoria on La Rambla Barcelona
NH Duc de la Victoria Hotel in Barcelona, Spain – NH Hotels
Calle de la Duc de La Victoria, 15
Ιδανικό για σαββατοκύριακα. Προσφέρει βασικές παροχές, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ούτε θα σου μείνει αξέχαστη η διαμονή εδώ. Η θέση όμως είναι πολύ καλή, γιατί είναι μόνο 3 λεπτά με τα πόδια από την La Rambla
3 αστέρια, στα 128 ευρώ το δίκλινο

Hotel Gran Via Barcelona
Gran Via Hotel in Barcelona
Gran Via de les Cortes Catalanes, 642
Πανέμορφος διάκοσμος, αντάξιος της ιστορίας του κτιρίου, ενός κοσμήματος του 19ου αιώνα. Αν και δεν έχει φοβερές παροχές, η διαμονή θα σου μείνει αξέχαστη, λόγω του περιβάλλοντος. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, καθ΄ όσον είναι 2 λεπτά με τα πόδια από την Passeig de Gracia.
3 αστέρια και το δίκλινο στα 130 ευρώ.

H10 Hotel Catalunya Plaza
Barcelona Hotels, H10 Catalunya Plaza
Placa Catalunya, 7
Στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1892, που ακόμα διατηρεί μερικά από τα εντυπωσιακά ταβάνια του. Βρίσκεται ακριβώς μέσα στην καρδιά της Βαρκελώνης, την Πλατεία Catalunya. 3 αστέρια και 136 ευρώ το δίκλινο

Hotel Neri Barcelona
Hotel Neri
Calle Sant Sever, 5
Υπέροχο 4στερο ξενοδοχείο που φιλοξενείται σε ένα ανακαινισμένο ανάκτορο του 17ου αιώνα. Ατμοσφαιρικό, με δικό του στυλ, ανάμεσα στο μοντέρνο και το σινιέ, το κλασικό και το γοτθικό. Αξίζει και μόνο ως εμπειρία. Είναι 10 λεπτά ποδαρόδρομος απο την La Rambla και την πλατεία Catalunya, ή 3 στάσεις με το μετρό.
285 ευρώ το δίκλινο

Banys Oriental Hotel Barcelona
/// HOTEL BANYS ORIENTALS-BARCELONA ///
Calle Argenteria, 37
Αυτό το 3στερο ξενοδοχείο συνιστάται ιδιαιτέρως από τους ανθρώπους του Conde Naste Travel Magazine. Το περιοδικό αυτό συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο στη λίστα με τα 50 πιο συνιστάμενα ξενοδοχεία στον κόσμο και το 2004, στη λίστα των 10 πιο συνισταμένων ξενοδοχείων της Μεσογείου. ΄Εχει εκλεπτισμένο αγγλικό στυλ, και βρίσκεται στην καρδιά του El Borne, που είναι το σπίτι του Πικάσσο. Σε 10 λεπτά περπατώντας, φτάνεις στην Las Ramblas. 95 ευρώ το δίκλινο.

Hotel Rialto Barcelona
Hotel Rialto – General Description – Hotel in Barcelona, Spain
Calle de Ferran, 42
Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο ήταν ο τόπος γέννησης του καλλιτέχνη Joan Miro. Βρίσκεται στην καρδιά του Gothic Quarter, μόλις 50 μέτρα από το Δημαρχείο και τη λεωφόρο Las Ramblas. 3 στερο, στα 129 ευρώ το δίκλινο. Να περιμένεις ότι θα ακούς τον θόρυβο της πόλης, αλλά έχεις το όφελος ότι είσαι στην καρδιά της.

Duquesa de Cardona Hotel
Hotel Duquesa de Cardona. 4 star boutique hotel in Barcelona city centre
Passeig Colon 12
΄Ενα ξενοδοχείο του 16ου αιώνα, που βρίσκεται στο κέντρο του Gothic Quarter, μόλις 100 μέτρα από τα καφέ και τα εστιατόρια του Las Ramblas. Το εστιατόριο, πολύ εντυπωσιακό με τις αψίδες και τα ψηλά ταβάνια του, προσφέρει καταλωνική κουζίνα.
4 αστέρων, με πολλές προσφορές και πακέτα.
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.302
Μηνύματα
887.263
Μέλη
38.969
Νεότερο μέλος
Angeloti55

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom