• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Διαμέρισμα στην Βουδαπέστη

sofoclacos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γεια σας κι από μένα! Κάτι άσχετο. Ταξιδεύω κι εγώ για 3η φορά στη Βουδαπέστη (αυτή τη φορά με τα δυο μου παιδιά και ένα ακόμα ζευγάρι, ήτοι 6 άτομα) 25 Οκτωβρίου και αναχώρηση 31 Οκτωβρίου. Το ζήτημά μου είναι αν υπάρχει κάποιος συμφορίτης που να έχει μείνει σε διαμέρισμα και να μου το προτείνει. Θεωρώ ότι 6 άτομα θα μας έρθει οικονομικότερα η διαμονή σε διαμέρισμα απ' ότι να κλείσω ένα τρίκλινο και ένα δίκλινο. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Περιοχή δεν με ενδιαφέρει τόσο, αφού το μετρό όσο και το λεωφορείο ή το hop-on-hop με βολεύουν. Ευχαριστώ πολύ!

stavrosm

Member
Cheap apartments in Budapest - Aboriginal Budapest Apartments - Rental apartment in Budapest

Εχω μεινει στο συγκεκριμενο το προτεινω ,ειναι στο κεντρο, καταπληκτικο διαμερισμα με παρκινγκ φυλασομενο απο κατω στο υπογειο, καινουργιας κατασκευης,μπορω αμα θελεις να σου στειλω το τηλεφωνο μιας υπαλληλου του γραφειου που διαχειριζεται τα διαμερισματα για οποιδηποτε προβλημα υπαρχει μεσω booking απο ιντερνετ

sofoclacos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Ευχαριστώ πολύ!

stavros ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Ναι θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της reception ή mail τους για να επικοινωνήσω. Και πάλι ευχαριστώ!:bleh:

sofoclacos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
ΑΠΑΙΚΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Είσαι "θεός"! Τίποτε άλλο! Ευχαριστώ πολύ. Θα σε ενημερώσω για το τι έγινε. :clap:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom