Καλησπερα!!!!ειμαι καινουργιο μελος στη παρεα και πολυ χαρουμενη που υπαρχει αυτος ο ιστοτοπος για να να διαβαζει καποιος τοσο ομορφες ταξιδιωτικες ιστοριες και να εκφραζει τις οποιες αποριες εχει σχετικα με τα μερη που θελει να ταξιδεψει!!το δικο μου θεμα εχει ως εξης:καταρχην με τον καλο μου θελαμε δια καως να παμε σιφνο γαι τις διακοπες μας μιας και ειναι ενα νησι που μας εξυπηρετουσε σε ολα!!πολυ ομορφο,μαζεμενο ετσι ωστε να μην χρειαζομαστε αυτοκινητο και με καλη(ποιοτικη) διασκεδαση μιας και σαν ζευγαρι μας αρεσει να διασκεδαζουμε και δεν μπορουμε την πολυ απομονωση!!!δυστυχως ομως δεν κλεισαμε εγκαιρως ξενοδοχειο και ετσι το ταξιδι στην σιφνο το ξεχναμε!!πριν απο λιγες μερες ετυχε και βρηκαμε μια εξαιρετικη προσφορα στην ιο σε ενα πανεμορφο ξενοδοχειο για 5 μερες και το σκεφτομαστε σοβαρα μιας και το νησι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ομορφο και με ωραιες παραλιες!!το μονο που μας κανει διστακτικους ειναι οτι ξερουμε πως η ζωη εκει,τουλαχιστον η νυχτερινη ειναι σε ξεφρενους και πιο... τουριστικους ρυθμους....θα το προτεινατε για 5μερο εκει στις 20 αυγουστου η να αρχισουμε να ψαχνουμε για κατι αλλο και αν ναι τι???θα ειναι λιγο πιο πεσμενα τα πραγματα εκεινες τις μερες η θα εξακολουθει να επικρατει το αδιαχωρητο?????ολα αυτα τα ρωταω γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν καταστασεις εκει εφαμιλλες του λαγανα κτλ...κατι το οποιο δεν θα ηθελα για τις διακοπες μου...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη για το μεγαλο σε εκταση μηνυμα μου!!καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους!!!