Xarikleiad
New Member
γεια σας!φιλια απο Κυπρο!!θα επισκεφτω μαζι με τον συζυγο μου την σκιαθο τελος μηνα για μια βδομαδα.Θα ηθελα προτασεις-ιδεες για παραλιες, εστιατορια, μπαρακια που μπορουμε να παμε!Ευχαριστωωω
Καλώς ήρθατε στο forum. Η Σκιάθος ήταν ο δικός μου περσινός προορισμός για 5 μέρες. Δεν έχω να σας δώσω ονόματα και διευθύνσεις γιατί δυστυχώς δε κράτησα αποκόμματα για να έχω έστω να θυμάμαι. Όμως θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες γενικές.γεια σας!φιλια απο Κυπρο!!θα επισκεφτω μαζι με τον συζυγο μου την σκιαθο τελος μηνα για μια βδομαδα.Θα ηθελα προτασεις-ιδεες για παραλιες, εστιατορια, μπαρακια που μπορουμε να παμε!Ευχαριστωωω
Nεκρα τελειως, ουτε γατα δε κυκλοφορεί στους δρομους. 14 εως 16 αυγουστου ειναι ο κοσμος . Προφανώς και αστειεύομαι, χαμός θα γίνεται, κοιταχτε απλα να κλεισετε απο νωρις δωματιο. Καλως ορισες!θελουμε να παμε 21-27 αυγουστου και φοβομαστε μηπως δν εχει αρκετο κοσμο
Τι events θες?δε ειναι μυκονος που πρεπει να χεις κλεισει ξαπλωστρες και εισοδους σε club βδομαδες πριν...εχει ενα σημειο με τα clubs(απ οσο θυμαμαι 3-4 σε μια σειρα ολα)τα οποια μ ενα search στ google βρισκεις ονοματα και απο κει ενημερωσου απο τις σελιδες τους στο φμπ!παραλιες στο bananista(αν ειναι ακομα ανοικτο)ειναι παρα πολυ ωραια και αρχιζει με μουσικες κλπ απο το μεσημερι και κουκουναριες με υπεροχα νερα!κοσμο θα χει φουλ ιδιαιτερα φοιτητοκοσμο!και μην σου πω κλεισε απο σημερα γιατι μεχρι τν επομενη βδομαδα,παιζει ή να μην βρεις ή να ανεβουν οι τιμες(την εχω πατησει ετσι)Ευχαριστω πολυ...στην αρχη που το διαβασα αγχωθηκα τοσο πολυ.
Ναι θα κλεισουμε απο την επομενη εβδομαδα εχουμε βρει καλες προσφορες δν θα εχουμε θεμα...Μηπως ξερεις που μπορω να δω γενικα τι events εχει ολο το καλοκαιρι?
Νυχτερινι ζωη εχει παντως φουλ,μην αγχωνεσε!ψαξε στο ιντερνετ ισως εχουν ανοιξει αλλα μαγαζια στυλ μπανανιστας σ αλλες παραλιες και εχει εκει eventsΕυχαριστω πολυ...βασικα εκλεισα ηδη αλλα ναι απο οτι βλεπω αμα το αφηναμε δν θα βρισκαμε τιποτα...Ειχα δει οτι το bananistas παλια ειχε φερει κτ γνωστους και γλυκαθηκα...αλλα τελικα και το μπανανιστας εχει κλεισει απο οτι ειδα απο περυσι ωστοσο και παλι καλα θα ειναι...
Στις κουκουναριες οπου και θα μενεις θα χεις την τελεια παραλια!που να τρεχεις αλλου?αντε και Αγια Ελενη...για βολτες και μαγαζια θα πρεπει να πας κεντρο μερια και αναλογως τι θες και θα βρειςΚαλησπέρα σε όλους. Θα βρισκομαι Σκιάθο με τη γυναίκα μου 21-28 Ιουλίου.. Απο φιλοξενία είμαστε μια χαρά,(να ναι καλά οι φίλοι ) αφου θα φιλοξενηθουμε σε μια πανέμορφη βιλα στις Κουκουναριες. Είμαι κατά του αυτοκινήτου σε νησί έτσι θα κινουμαστε με μηχανή.Ειχα πάει Σκιάθο πριν 15 χρόνια και ομολογώ δε θυμάμαι πολλα.Μπορει κάποιος αν έχει την καλοσυνη να μου πει 3-4 must πράγματα που πρεπει να κανω-δω; Μια παραλια, ενα αξιοθέατο, ενα καλο μαγαζι; Ευχαριστώ πολύ.