Γεια σας, γεια σας!!! Είμαι καινούριο μέλος εδώ και θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τις φετινές μου διακοπές! Λοιπόν, έχουμε τα εξής:
Προορισμός: Κρήτη (Μάλλον προς Χανιά, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις)
Σύνθεση: 2 ζευγάρια
Ημέρες: 5
Είδος παραλιών που μας αρέσουν: με άμμο, ψιλοοργανωμένες και καθαρά νερά
Μέρος διαμονής: Κάπου από όπου να μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε μέρα σε άλλη παραλία. Να έχει μέρη να μπορείς να πιείς ένα ποτό, να δεις λίγο κόσμο...
Budget: Όσο οικονομικότερο γίνεται!
Μετακινήσεις: Με αυτοκίνητο
Για παραλίες έχω ψάξει και νομίζω έχω βρει κάποιες super επιλογές σε όλη την Κρήτη. Φυσικά τυχόν προτάσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Το κυρίως κόλλημά μας είναι το μέρος της διαμονής. Έχετε να προτείνετε κάποιο χωριουδάκι, κάποια περιοχή, παραλιακά, που να έχει 2 ταβερνάκια, κανά μπαράκι για το βράδυ κτλ? (Μήπως ζητάω πολλά???) :roll:
Προορισμός: Κρήτη (Μάλλον προς Χανιά, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις)
Σύνθεση: 2 ζευγάρια
Ημέρες: 5
Είδος παραλιών που μας αρέσουν: με άμμο, ψιλοοργανωμένες και καθαρά νερά
Μέρος διαμονής: Κάπου από όπου να μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε μέρα σε άλλη παραλία. Να έχει μέρη να μπορείς να πιείς ένα ποτό, να δεις λίγο κόσμο...
Budget: Όσο οικονομικότερο γίνεται!
Μετακινήσεις: Με αυτοκίνητο
Για παραλίες έχω ψάξει και νομίζω έχω βρει κάποιες super επιλογές σε όλη την Κρήτη. Φυσικά τυχόν προτάσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Το κυρίως κόλλημά μας είναι το μέρος της διαμονής. Έχετε να προτείνετε κάποιο χωριουδάκι, κάποια περιοχή, παραλιακά, που να έχει 2 ταβερνάκια, κανά μπαράκι για το βράδυ κτλ? (Μήπως ζητάω πολλά???) :roll: