• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δανεικό έναν πρόσφατο οδηγό για Ινδία ή Νεπάλ και σας δίνω έναν καινούριο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συνήθως αγοράζω τα βιβλία μου από το εξωτερικό, γιατί είναι πολύ φτηνότερα. Έτσι έκανα και τώρα, αλλά χάρη σε μια ασυνεννοησία η πρώην μου από την Αμερική τα έστειλε με αργό ταχυδρομείο και θα φτάσουν....αφού θα έχω φύγει για Ινδία. Για τα λογοτεχνικά δεν τρέχει και τίποτε, θα βρω άλλα να πάρω μαζί μου για διάβασμα, αλλά για τους ταξιδιωτικούς οδηγούς είναι μέγα πρόβλημα. Μπορώ βέβαια να πάω και στην Αθήνα να αγοράσω κάποιον, αλλά θα ξαναπληρώσω για βιβλίο που ήδη έχω αγοράσει και μάλιστα στιν τριπλή τιμή και είναι ενοχλητικόν ως σκέψη και πεταμένα λεφτά.

Οπότε σκέφτηκα το εξής: έχει κανείς τον τελευταίο Lonely Planet της Ινδίας; Ή αυτόν για το Rajastan; (Οι προτελευταίοι δε μου κάνουν, τους έχω κι εγώ). Αν κάποιος έχει έναν από τους δύο και μένει στην Αθήνα θα μπορούσε να μου το δανείσει και με το που θα έρθει το πακέτο από την Αμερική σας στέλνω (μέσω της αδερφής μου που μένει μόνιμα Αθήνα) τον ίδιο οδηγό, ολοκαίνουριο και άθικτο και δώρο μια συλλεκτική αφίσα του Τσε (δεν κάνω πλάκα). Long shot, αλλά παίζει; Το ίδιο ισχύει και για τον οδηγό του Νεπάλ. Και μοουτζουρωμένοι και σκισμένοι να είναι, δεν τρέχει τίποτε, για διάβασμα τους θέλω.

Αν είμαι τόσο κωλόφαρδος και βρεθεί κάποιος, ας μου στείλει ένα πμ, αλλιώς θα σκάσω ένα πενηντάρικο στα αθηναϊκά βιβλιοπωλεία...δε θα πεθάνω κιόλας, αλλά προτιμώ να τα δώσω σε κανένα εστιατόριο ή guesthouse στη Βομβάη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
εχω τον ρατζασταν γιώργο ..εκδοση 2005
αν θες στον δινω.. απλα να μου τον φερεις πισω..
επισης να σου πώ οτι μπορεις να αγορασεις ολα τα βιβλια κοπιες στη ινδια για ενα δυο ευρώ.. τα έχουν παντού

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δυστυχώς τους παλιούς τους έχω κι εγώ, ψάχνω τον καινούριο που είναι και φρέσκο πράγμα. αυτό με τις κόπιες πολύ χρήσιμο, μάλλον έτσι θα βολευτώ, ήθελα να κάνω μια έξτρα προετοιμασία πριν φύγω, αλλά θα την κάνω εκεί. Ευχαριστώ και πάλι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήρθανε τελικά χθες, μια πριν φύγω. Ευχαριστώ και πάλι όλα τα παιδάκια που φιλοτιμήθηκαν, να είστε καλά.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
καλό ταξίδι Γιώργο!!!
Μακάρι να ξαναμπείς σύντομα να μοιραστείς μαζί μας εμπειρίες

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις πολυ ομορφα στη mother India .
εκει τα εχουν καλα με τη τεχνολογια και τους υπολογιστες ....
Στελνε καμμοια ανταποκριση ή τουλαχιστον τα νεα σου....

Θα μας λειψεις ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ. Εγώ να μπω, αλλά χωρίς greek fonts είναι κουραστικό να γράφεις πολλά. Καλά Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φλεβάρη!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλο ταξιδι Γιωργο, να περασεις φανταστικα!
Μεχρι Φλεβαρη??Αυτο ειναι ταξιδι..:lol: Περιμενουμε ανταποκριση!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Kαλο ταξιδι φιλε.
Απ`ολα τα ωραια που εγραψες κατα καιρους στο φορουμ,μια λεξη εχω συγκρατηση και ζηλευω. Αυτη ειναι freelancer!!!!

Buen viaje.:trekker:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις...

Θα περιμένουμε τα νέα σου :reading:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com