Γενικά Γύρος Της Ευρώπης με Τραίνο

Mersal

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σας φίλοι και φίλες!
Είμαι νέος στην παρέα και πάρα,πάρα,πάρα,πάρα πολύ κολλημένος με τα ταξίδια!

Ίσως να έχει ξαναμπεί το θέμα,αλλά ας μπούμε στο "ψητό".

Λέμε με την παρέα σε δύο χρονάκια να πάμε΄μία γύρα στην Ευρώπη με το τρένο,όχι βέβαια σε όλες τις χώρες,3-4 ας πούμε,αλλά δε ξέρουμε και πολλά γι'αυτό θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.

Π.χ.,Πόσα λεφτά περίπου θα χρειαστούμε(ο καθένας),κάποια εταιρείες(?) σαν την Interrail,αν και δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτή,και τι προυποθέσεις έχουν(π.χ.,πόσο μπορώ να κάτσω στη κάθε χώρα κλπ),κάποια sites με hostels ή τίποτα φτηνο-τέτοια για να μείνουμε,κάποιον ταξιδιωτικό οδηγό που θα μπορούσα να αγοράσω-δω στο ίντερνετ,ακόμη και ποιές χώρες προτίνετε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.650
Likes
10.185
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
καταρχην το Interail δεν ειναι εταιρεια,ειναι εισιτηριο .. δευτερον,κανενας δεν σου λεει ποσο να κατσεις στη μια χωρα το εισιτηριο αυτο που βγαζεις ειναι απεριοριστων διαδρομων με τρενα στην Ευρωπη(σε καποια απο τα γρηγορα πχ TGV χρειαζεται να κανεις καποιο reservation) αν ειστε κατω των 26 ακομα καλυτερα ειναι πιο φθηνο το εισιτηριο ..
το ποσα λεφτα θα φατε εχει να κανει με το ποσα λεφτα θελετε να ξοδεψετε και το σε ποιες χωρες θα πατε ... αλλο να πας Ολλανδια-Βελγιο-Δανια-Σουηδια πχ και αλλο να πας Τσεχια-Σλοβακια-Ουγγαρια-Σερβια ... δες τα τοπικ που σου εστειλε ο fitziano ειναι αρκετα κατατοπιστικα ...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.647
Μέλη
39.255
Νεότερο μέλος
Katerina Arno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom