• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γύρισα κι εγώ...

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
...και δυστυχώς δεν μπορώ να προσαρμοστώ με τίποτα. Πρώτη μέρα στη δουλειά και το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω στο Internet και να διαβάζω τις ιστορίες σας.
Περιττό να σας πω ότι μια εβδομάδα στην Πράγα πέρασα καταπληκτικά!! :D Ο αγώνας του Brno ήταν τέλειος, ο καιρός επίσης, έχω τραβήξει 750 φωτό και αυτό που θέλω τώρα είναι...ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! (Ναι, πάλι! :bleh:)
Κι επειδή η ευχή που δίνουν όλοι συνήθως μετά τις διακοπές τους, εμένα προσωπικά μου δίνει στα νεύρα, έχω να ευχηθώ σε όλους μας...πολλές, καλές, μικρές (και μεγάλες, γιατί όχι?) αποδράσεις!! :D

manelaki

Member
astral?? σε αγωνα motogp ήσουν?
ποσο κοστιζουν τα εισητηρια...το εχω απορια...
καλη προσαρμογη ευχομαι και υπομονη μεχρι την επομενη αποδραση!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ναι, στο motogp του Brno ήμουν.
Τα εισιτήρια που είχα εγώ ήταν στην μεγάλη ευθεία απέναντι από τα pits στις κερκίδες T2 (sector 1) και είχαν 131€ το ένα. Υπάρχουν βέβαια και πιο ακριβά και για την ευθεία αλλά και για τις VIP θέσεις, αλλά μπορείς να βρεις και πιο φθηνά σε άλλες κερκίδες (και στην ευθεία) ή και στην πλαγιά. Αυτά που είχα εγώ ήταν μία μέση τιμή.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom