EnjoySilence
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Eurotrip
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κουβα
Υπαρχει καποιος που εχει κανει couchsurfing να μου πει λεπτομεριες,οπως ποσο ασφαλες ειναι,ποσο ευκολα βρισκεις host κ.α?
Ας πω εγώ, αφού μου πετάχτηκε η ειδοποίηση.Πολύ όμορφα τα κείμενά σου και αρκετά λεπτομερή.
Θα μπορούσες να πεις κάτι παραπάνω για την εμπειρία σου να διανυκτερεύεις με Couchsurfing? Υπάρχει κόστος γι αυτό? Προσφέρεται και φαγητό αν επιθυμείς?
Από θέμα ασφάλειας όμως τι λέει? Που ξέρεις τι είναι ο καθένας που βάζεις μέσα στο σπίτι σου? Η τι είμαι εγώ που μπαίνω στο σπίτι του καθενός? Φυσικά θα μου πεις επιλέγεις με βάση των θετικών σχολίων αλλά είναι αυτό αρκετό?Ας πω εγώ, αφού μου πετάχτηκε η ειδοποίηση.
Το couchsurfing βασίζεται σε κάτι πολύ απλό, που λέγεται φιλοξενία, γνωριμία με ανθρώπους και τέτοιες έννοιες, τόσο εύκολα. Δεν υπάρχει χρέωση, δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο, παρά μόνο ό,τι επιθυμεί να προσφέρει ο καθένας. Κάποιοι απλά σου προσφέρουν κρεβάτι ή καναπέ, καποιοι φαγητό. Άλλοι απλά την αυλή τους για να βάλεις σκηνή, άλλοι σου λένε να κρατάς μαζί σου υπνόσακο. Άλλοι έχουν ξεχωριστό δωμάτιο για τους επισκέπτες, άλλοι καναπέ στο καθιστικό, αλλά μπορεί και να είστε στον ίδιο χώρο, διαλεγεις και παίρνεις.
Για λεπτομέρειες, κάνε ένα λογαριασμό βρε, και κοίτα αν σου αρέσει η φάση.
Εμείς το χαιρόμαστε, και ειδικά με τον μπόμπιρα πλέον, ευκαιρία να μάθει και τρίτη γλώσσα πριν πάει σχολείο. Έχουμε φιλοξενήσει κι έχουμε φιλοξενηθεί πολλές φορές, επίσης έχουμε απλά ξεναγήσει επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη. Είναι ωραίο, χρειάζεται μόνο ανοιχτόμυαλους ανθρωπους.
Από θέμα ασφάλειας, καλέ μου φίλε, υπάρχει κάτι που λεγεται εμπιστοσύνη καλή διάθεση, ανοιχτο μυαλό και όρεξη να ανοιχτεί ο ένας στον άλλο. Ανθρωποι είμαστε, είναι απλό αλλά το ξεχνάμε.Από θέμα ασφάλειας όμως τι λέει? Που ξέρεις τι είναι ο καθένας που βάζεις μέσα στο σπίτι σου? Η τι είμαι εγώ που μπαίνω στο σπίτι του καθενός? Φυσικά θα μου πεις επιλέγεις με βάση των θετικών σχολίων αλλά είναι αυτό αρκετό?
Μ... μ... μ! Δεν το εχω κανει ποτε... Δεν ξερω αν θα το τολμουσα... Ειναι και η ηλικια μου.Θα πρότεινα και πάλι, couchsurfing
Τόλμησέ το, και θα νιώσεις φοβερά.Μ... μ... μ! Δεν το εχω κανει ποτε... Δεν ξερω αν θα το τολμουσα... Ειναι και η ηλικια μου.