• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Για ένα χρόνο ακόμα, το εμπάργκο κατά της Κούβας

Christian

Member
Τι καλός άνθρωπος είναι τελικά ο Μπάρακ...μ' έχει συγκινήσει...είμαι έτοιμος να κλάψω....επιτέλους δικαιώνονται όλοι αυτοί που μας έλεγαν πως είναι ο ....πολιτικός Μεσσίας,όχι μόνο για τα States ....μα φυσικά για όλον τον κόσμο!!!!!

Υ.Γ Φίλε Taver θα μου δώσεις από τα χαρτομάντηλα σου ?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..δεν με επεισε ποτε το οτι θα πραξει κατι διαφορετικο απο οτι ολοι οι προηγουμενοι...ποτε των ποτων..............:cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Θα έγραφα αυτό που είπε ο Θέμος Αναστασιάδης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει λογοκρισία! :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είμαι στη Λ.Αμερική, αλλά εκτός Κούβας (εξ' ου και η ενοχλητικά συνεχής παρουσία στο φόρουμ), αλλά επιστρέφω μεθαύριο. Το ίντερνετ θα στρώσει εντός ολίγων μηνών διότι έρχεται το τιμημένο καλώδιο από τη Βενεζουέλα. Μόλις προχθές ο Ραούλ ανακοίνωσε τη δημιουργία ίντερνετ καφέ σε κάθε δήμο της χώρας, όπου όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση, μένει να δούμε τι τιμή θα βάλουν (άμα είναι να κάνει πάλι πέντε μισθούς η ώρα δεν κάνουμε τίποτε). Υπονοήθηκε πως αν έρθει και το καλώδιο θα υπάρχει πρόσβαση και από το σπίτι, να το δω και να μην το πιστέψω (αλλά το πιστεύω).

Αυτή την άδεια από τον Ομπάμα στις αμερικάνικες εταιρείες τηλεπικοινωνιών να κάνουν μπίζνες με την Κούβα τη διαβάσαμε αλλά δεν την είδαμε... Και να δοθεί, too little too late, σύντομα θα έχουμε ίντερνετ από τη Βενεζουέλα που -παρεμπιπτόντως- σηκώνει και δικό της δορυφόρο με την Κίνα οσονούπω... Ρε λες να έχουμε και ADSL;; Και Skype; Και δορυφορικό να βλέπουμε ελληνικά πλέη οφ; Μόνο το σουβλάκι θα μας λείπει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom