• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Για Βιετναμ-Καμποτζη κανεις????

Αpostolis_S

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπερα σε ολους!Νεο μελος και εγω...χαιρομαι που μπηκα στην παρέα!Λοιπον στο κυριως θεμα.....8/8 αν όλα πάνε καλά....φευγω 15 μερες για βιετναμ-καμπότζη με ένα πολύ καλο τουριστικό
προγγραμα (ετσι πιστευω συγκριτικα με ολα αυτα που είδα)...φευγω μόνος...και λεω αν όλα πανε καλα γιατι δεν ειναι σιγουρο πως θα μεζευτουμε 10 ατομα......και εκανα αυτο το τόπικ μήπως και ψήσω κανεναν ακόμη!:)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και καλο ταξιδι.

villi

Member
Πως,που,τι?Εννοείς οργανωμένο με πρακτορείο ή το οργάνωσες μόνος και ψάχνεις άτομα για να βγει φθηνότερα.Δώσε λεπτομέρειες για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.

Αpostolis_S

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι...οργανωμένα με πρακτορείο...15ήμερο είναι και είναι άπλα το ταξίδι χωρίς τρεξιμο και απο ένα γράφειο που βγάζει πολλά χρόνια ταξίδι για Βιετνάμ!Όχι για φθηνότερα Βίλι...η τιμη ειναι ντε φακτο....μολις ενημερώθηκα πως είμαστε ήδη 6 ατομα,έχουμε και ένα μηνα μεχρι την αναχώρηση ...οπότε...θα το βγάλουμε το trip!!!:D....

Υ.Γ...όποιος θέλει πληροφόρηση ας μου πει.....

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Ναι...οργανωμένα με πρακτορείο...15ήμερο είναι και είναι άπλα το ταξίδι χωρίς τρεξιμο και απο ένα γράφειο που βγάζει πολλά χρόνια ταξίδι για Βιετνάμ!Όχι για φθηνότερα Βίλι...η τιμη ειναι ντε φακτο....μολις ενημερώθηκα πως είμαστε ήδη 6 ατομα,έχουμε και ένα μηνα μεχρι την αναχώρηση ...οπότε...θα το βγάλουμε το trip!!!:D....

Υ.Γ...όποιος θέλει πληροφόρηση ας μου πει.....
Μπορείς να μας ενημερώσεις για την τιμη και περιληπτικά το πρόγραμμα καθώς και ημερομηνίες?

Αpostolis_S

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα ξανά....Με το χαμόγελο μηναμε...δεν βγήκε τελικα.....οπότε...12/8 παω Κούβα.....του χρόνου Βιετναμ-Καμπότζη....:(!!είμαι απο Θεσσαλονίκη ρε παιδιά...που να ξέρω οτι το Versus...ειναι ο μεγαλύτερος πρακτορας στην Ελλάδα....:roll:...τωρα ειναι αργα....του χρόνου ομως να ειμαι καλά θα το παω το ταξιδι :cool:!!

the-vog

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όταν εγώ κάνω σχέδια...
Ταξίδι-Όνειρο
..ο Θεός γελάει...
Δεν πειράζει βρε Αποστόλη... σε τέτοιους καιρούς... μην χαλιέσαι για αυτά

Αpostolis_S

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΥΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ρε συ δεν ειναι τιποτα....απο κακή ενημέρωση την πάτησα...αλλα πιστεύω πως ολα για καποιον λόγο γίνοντε....ούτος ή άλλος κ'αποτε θα πήγαινα Κουβα....:D...

Υ.γ....Καλά λες μην είμαστε και αχάρηστοι!

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Ρε συ δεν ειναι τιποτα....απο κακή ενημέρωση την πάτησα...αλλα πιστεύω πως ολα για καποιον λόγο γίνοντε....ούτος ή άλλος κ'αποτε θα πήγαινα Κουβα....:D...

Υ.γ....Καλά λες μην είμαστε και αχάρηστοι!
Καλό ταξίδι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills