latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
bayern(ακομη ανοιχτη απο ο,τι ξερω)!!λοιπόν, οι πληροφορίες μου δεν είναι πολύ ενημερωμένες (έχω αρκετό καιρό να τιμήσω γερμανικό στην αθήνα) οπότε θα εκτιμήσω οποιαδήποτε πληροφορία διαβάσω εδώ πέρα (από σύμπτωση, χθες ψαχνόμουνα για γερμανικό με φίλο )
έχω πάει σ' ένα γερμανικό στη γλυφάδα (νομίζω bayern... το λένε? :roll.. δεν ξέρω αν είναι ακόμη ανοικτό, ούτε αν παραμένει καλό.. πάντως μου είχε αρέσει αρκετά...
επίσης, (αν και δεν είναι γερμανικό αλλά μπυραρία - δεν ξέρω αν πρέπει να εντάξουμε και αυτές) μου άρεσε παλαιότερα ο ζύθος στην αμφιθέας και στου ψυρρη (λογικα εχει και αλλου).. συμπαθητικές μπύρες, λουκάνικα, εκείνο το πιάτο με το ρωμαικό όργιο για τις μεγάλες παρέες κόλαση... μου έχουν πει ότι έχει χαλάσει το φαγητο του βέβαια.. και δεν ξέρω περισσότερα...:roll:
επίσης, πρόσφατα πήγα ακόμη μια φορά στην craft (αλεξανδρας - εχει και στο χαλανδρι).. και παραμένει συμπαθέστατο μαγαζί.. και κλασική επιλογή.
στο octoberfest θέλω πολύ να πάω, αλλά δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής.. όποιος έχει πάει θα με ενδιέφερε η άποψή του!
αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα επανέλθω...
ζυθος αρκετα καλο!!!
craft (εχω παει πιο προσφατα απο ολα) το φαι ηταν οκ, αλλα ειχε και πιατα(αρκετα) που ξεφευγαν απο το καθαρα γερμανικο!!
προσθετω την draft στο φαληρο(απεναντι απο το θετρα στον φλοισβο)..πολυ καλη μπυραρια με ωραιες ποικιλιες και φοβερα πιατα!η σαλατα με τα μανιταρια και τις σταφιδες απλα εκπληκτικη!αν το εχεις ζητησει τηλεφωνικα εχει και κοτσι!!
octoberfest δεν εχω παει..του πειραια ειναι λιγο παρακμη..αλλα της αγιας παρασκευης φαινεται μια χαρα και θα το βαλω στο προγραμμα!!
απο θεσ/νικη θυμαμαι μια ωραια μπυραρια στα λαδαδικα(γωνιακη ηταν)!!αν και το σερβις ηταν απαραδεκτο(επεσα και σε μερα που ειχαν καποιο προβλημα στην κουζινα) το φαγητο ηταν εξαιρετικο!!!!