andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Άντε να ξεφύγει κανένας πύραυλος από Δυτική Όχθη...Μια Ιορδανία τη χτυπησα..
Για ποτε?εννοω χειμωνα?κοιταγα για Μαρακες Φλεβαρη αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να τ αφησω για το ΜαρτηΜια Ιορδανία τη χτυπησα..
ΜάρτιοΓια ποτε?εννοω χειμωνα?κοιταγα για Μαρακες Φλεβαρη αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να τ αφησω για το Μαρτη
Και με τις αρχικες τιμες για αρκετους προορισμους να ειναι πιο ψηλα και απο εκει που πετανε τα A321neo, το αποτελεσμα στο - 25% μονο ελκυστικο δεν το λες.Εμ, τις περιόδους που θέλει και μπορεί να ταξιδέψει ο περισσότερος κόσμος δίνει ένα τσουρούτικο -25%...
Grand Egyptian MuseumΠαιδιά έχει κάτι 115αρια economy πήγαινε έλα Αθήνα -Καιρό...θα κλείσω κανα 4-5 ημερο για χειμώνα και ελπίζω να έχει ανοίξει το GEM μέχρι τότε...
Μετά τις γιορτές ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για μέχρι τα Άνω Διμίκλανα...Grand Egyptian Museum
Το κοίταξα κι εγώ είναι η αλήθεια άλλα οι ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι απαγορευτικές για 4ήμερο προσωπικά.
Πρέπει να αλλάξουν ωράρια η να αλλάξουμε αεροπορική. Δεν υφίσταται πλέον αφίξεις και αναχωρήσεις άγρια χαράματα.
Πάντως Ιανουάριο Φεβρουάριο έχει πάρα που κάλες τιμές για παντού.
Αυτό λέγεται προγραμματισμός αγαπητέ μου.Μετά τις γιορτές ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για μέχρι τα Άνω Διμίκλανα...
Όσο και να προγραμματίσεις, τις γιορτές θα φύγουν χρήματα. Το να βάζεις τις καλές εκπτώσεις την περίοδο που ξέρεις ότι η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου είναι στριμωγμένη οικονομικά, άρα και οι πωλήσεις σου σε εισιτήρια πεσμένες, δεν λέγεται " Σας κάνω δώρο γιατί γιορτάζω", λέγεται "Πουλάω ότι θα μου έμενε απούλητο για να μην μπω μέσα".Αυτό λέγεται προγραμματισμός αγαπητέ μου.
Ποιος ο λόγος να αγοράσει έξαλλου κάποιος εισιτήρια τόσο μακρινά αν δεν σκέφτεται με γνώμονα την οικονομία.