• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια!!!

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Γεια σε όλους! Με λένε Γιάννη και όπως καταλάβατε μου αρέσουν τα ταξίδια:lol:. Ακόμα δεν έχω ανακαλύψει πολλές χώρες αλλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Ιταλία:). Το ταξίδι που θα ήθελα να κάνω είναι αρκετά περίπλοκο και θα χρειαστεί τεράστιο budget αλλά δεν με εμποδίζει κανείς να ονειρεύομαι!

ΥΓ. Οι ιστορίες σας είναι φανταστικές...

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες Γιάννη! Καλά ταξίδια να έχεις και να ξέρεις ότι εδώ που έμπλεξες θα σε κάνουμε να μαζεύεις γρήγορα το budget σou και να το ξοδεύεις πάλι...γρήγορα!!! :haha:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες...
Πήρες χαμπάρι του γκρουπ των ιταλόφιλων?
Σε περιμένουμε εκεί για τα καλύτερα!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες jkourkoulis!!! :)
Για πες μας λεπτομέρειες γι' αυτό το περίπλοκο ταξίδι που ετοιμάζεις!!!

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχω γίνει ήδη μέλος στο γκρουπ των Ιταλόφιλων ;). varioAthens δυστυχώς το ταξίδι που ονειρεύομαι είναι πάρα πολύ δύσκολα πραγματοποιήσιμο αλλά θα σας πώ τους προορισμούς και των τρόπο μετακίνησης. (Όποιος θέλει μπορεί να μου πει τον τρόπο χρηματοδότησης ελεύθερα :p χαχα)

Ξεκινάμε φυσικά από το Ελ.Βενιζέλος όπου και παίρνουμε το αεροπλάνο για Ρώμη(4-5 μέρες διαμονή). Μετά πάμε με τρένο στη Βενετία(3 μέρες διαμονή). Oδικός στο Παρίσι(2 μέρες διαμονή). Με αεροπλάνο στο Λονδίνο(1 μέρα διαμονή) και από εκεί Portsmouth. Επιβίβαση στο QM2 και προορισμός η Νέα Υόρκη(7 μέρες διαμονή) από όπου και θα ξεκινήσει ταξίδι με αυτοκίνητο και ενδιάμεσες στάσεις εννοείτε μέχρι τον Παναμά(1 μέρα διαμονή)! Από εκεί δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά θέλω να καταλήξω σε παγοθραυστικό στην Ανταρκτική(7 μέρες διαμονή) :). Μετά Πεκίνο(2 μέρες διαμονή) - Μόσχα(3 μέρες διαμονή) - Αγ.Πετρούπολη(2 μέρες διαμονή) - Κωνσταντινούπολη(5 μέρες διαμονή) - Πορσαϊντ(1 μέρα διαμονή) - Κάιρο(3 μέρες διαμονή) - Αλεξάνδρεια(3 μέρες διαμονή). Μετά από όλο αυτό το ταξίδι αν γίνει ποτέ αναρωτιέμαι αν θα θέλω να το κλείσω με την επιστροφή μου στη Αθήνα...

ΥΓ. Αν και σχεδόν ακατόρθωτο στη φαντασία μου δείχνει ωραίο...:p

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες Γιάννη!χαίρομαι που σου αρέσει η Ιταλία!
Οσον αφορά το ταξίδι που σ'ενδιαφέρει και περιγράφεις και μόνο από το...πλάνο που περιγράφεις και διάβασα κουράστηκα:haha::haha:,πολύ εναλλαγή βρε παιδί μου,πολύ..γύρα:roll:,ζαλίστηκα,αλλά εσύ ξέρεις!αφού το θέλεις τόσο πολύ στο εύχομαι!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μετά από όλο αυτό το ταξίδι αν γίνει ποτέ αναρωτιέμαι αν θα θέλω να το κλείσω με την επιστροφή μου στη Αθήνα...
μ'έχει απασχολήσει κι εμένα κατα καιρούς αυτό. πως επιστρέφεις μετά από ένα μεγάλο ταξίδι σε τόσο διαφορετικές κουλούρες και χώρες? και σκέψου ότι εγώ το σκεπτόμουν μόνο για το Περού. όχι για τον γύρο του κόσμου που περιέγραψες.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Kαλώς μας ήρθες, Γιάννη! Μου αρέσει η ακρίβεια στο πλάνο σου: μπορεί να μην ξέρεις πώς θα πας από Παναμά Ανταρκτική, αλλά έχεις σχεδιάσει ακριβώς 2 μέρες διαμονή στο Πεκίνο!!!!:D Ας είναι, όμως, τα μεγάλα όνειρα χτίζονται σιγά σιγά!!! Καλά ταξίδια σου εύχομαι!

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
@romantic woman: και εγώ χαίρομαι που μου αρέσει η Ιταλία:lol: αλλά κυρίως χαίρομαι που βρήκα και άλλους στους οποίους αρέσει το ίδιο πράγμα με εμένα... το ταξίδι:clap:
@Samion: το ταξίδι με το QM2 είναι από τα σημαντικότερα σημεία του ταξιδιού αν όχι το σημαντικότερο! (Ασφαλώς και ψήφισα:haha:)
@kalspiros: μα είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτείς την επιστροφή στην καθημερινότητα:roll:, μάλλον εσύ θα μου πεις πρώτος την εμπειρία της επιστροφής σου...χεχε
@ Rosa: ναι πράγματι υπάρχουν κάποια κενά...ε όλο και κάποιο τρόπο θα βρώ να πάω...όμως φαντάσου να μην ήξερα πότε να φύγω...:lol:

varioAthens

Member
Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχω γίνει ήδη μέλος στο γκρουπ των Ιταλόφιλων ;). varioAthens δυστυχώς το ταξίδι που ονειρεύομαι είναι πάρα πολύ δύσκολα πραγματοποιήσιμο αλλά θα σας πώ τους προορισμούς και των τρόπο μετακίνησης. (Όποιος θέλει μπορεί να μου πει τον τρόπο χρηματοδότησης ελεύθερα :p χαχα)

Ξεκινάμε φυσικά από το Ελ.Βενιζέλος όπου και παίρνουμε το αεροπλάνο για Ρώμη(4-5 μέρες διαμονή). Μετά πάμε με τρένο στη Βενετία(3 μέρες διαμονή). Oδικός στο Παρίσι(2 μέρες διαμονή). Με αεροπλάνο στο Λονδίνο(1 μέρα διαμονή) και από εκεί Portsmouth. Επιβίβαση στο QM2 και προορισμός η Νέα Υόρκη(7 μέρες διαμονή) από όπου και θα ξεκινήσει ταξίδι με αυτοκίνητο και ενδιάμεσες στάσεις εννοείτε μέχρι τον Παναμά(1 μέρα διαμονή)! Από εκεί δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά θέλω να καταλήξω σε παγοθραυστικό στην Ανταρκτική(7 μέρες διαμονή) :). Μετά Πεκίνο(2 μέρες διαμονή) - Μόσχα(3 μέρες διαμονή) - Αγ.Πετρούπολη(2 μέρες διαμονή) - Κωνσταντινούπολη(5 μέρες διαμονή) - Πορσαϊντ(1 μέρα διαμονή) - Κάιρο(3 μέρες διαμονή) - Αλεξάνδρεια(3 μέρες διαμονή). Μετά από όλο αυτό το ταξίδι αν γίνει ποτέ αναρωτιέμαι αν θα θέλω να το κλείσω με την επιστροφή μου στη Αθήνα...

ΥΓ. Αν και σχεδόν ακατόρθωτο στη φαντασία μου δείχνει ωραίο...:p

Wow!!! Κρίμα δεν είναι, όμως, να είσαι στο τρέξιμο τόσο καιρό και να αφιερώσεις τόσο λίγες μέρες διαμονής στον κάθε προορισμό? Τα μέρη που θέλεις να σταματάς είναι όλα ένα κι ένα...κρίμα να μην τα ανακαλύψεις περισσότερο!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλωσόρισες στην παρέα. Για το τεράστιο ταξίδι που σου εύχομαι και εγώ να πραγματοποιήσεις, μπορείς να συμβουλευτείς το Airtreks.com: Affordable International Airline Tickets - The World | Your Journey. Θα πάρεις ένα ενδεικτικό κόστος για τα πολλά αεροπορικά και μετά μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για Queen Mary κλπ.
Άντε με το καλό να το πραγματοποιήσεις για να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι για τον γύρο του κόσμου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα