• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γεια χαρά!

Ducky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Σε αναζήτηση
Καλώς σας βρήκα! Έχω διαβάσει θέματα και μηνύματα αρκετών από εσάς. Παρόλα αυτά επίσημα πρώτη φορά μπαίνω σε κάποιο forum και ομολογώ ότι με δυσκολεύει λίγο ο χειρισμός του στο εξής. Αν κάποιος έχει την καλοσύνη και την διάθεση να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ. Πρόκειται μάλιστα σε μια βδομάδα να ταξιδέψω για Φλωρεντία-Ρώμη και θα ήταν πολύτιμες οι συμβουλές των έμπειρων Ιταλόφιλων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες στην παρέα!για πληροφορίες σχετικά με Ιταλία,μπες στις Tαξιδιωτικές Iστορίες,και στο TravelPedia,θα βρείς πολύ ..υλικό,αν πάλι θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο πιο εξειδικευμένο σχετικά με το ταξίδι σου θα πάς στην αναζήτηση πληροφοριών,υπέβαλε εκεί ερώτηση σχετική και θα βοηθηθείς.
Σου εύχομαι καλά να περάσεις.!!..καλά αυτό είναι σίγουρο εκεί που πας,......είμαι ιταλόφιλη!

Ducky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Σε αναζήτηση
Ευχαριστώ πολύ! Έχω διαβάσει εδώ αρκετές και ενδιαφέρουσες ιστορίες τόσο για Φλωρεντία όσο και για Ρώμη. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω τον τρόπο που προτείνεις μήπως βρω απάντηση σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Εγώ δεν είμαι ακόμη "Ιταλόφιλη"...αλλά είμαι έτοιμη να γίνω με όσα έχω διαβάσει εδώ. Μένει να τα δω και να τα ζήσω και η ίδια.... :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα