• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια χαρά σε όλους

smarty

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χώρες Βαλτικής
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γεια χαρά σε όλο το forum.
Μου αρέσουν τα ταξίδια και αυτό φαίνεται από το profile μου και το σχετικό χάρτη.
Άρτι αφιχθείς από Βιετνάμ, Λάος και Καμπότζη υπόσχομαι ότι σύντομα θα αρχίσω τις....ξεναγήσεις.
Απλά λίγη υπομονή γιατί όταν γύρισα βρήκα κάτι βουνά από εκρεμμότητες στο γραφείο.
Κώστας

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες Κώστα και... διαδικτυακά στην παρέα μας. :clap:

Μούχεις τάξει αναλυτικό ριπόρτ από το ταξίδι ε; και ξέρεις τι λένε, σε μικρό και σε τρελό μην τάζεις :haha:

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Γεια σου smarty! Εντυπωσιακός ταξιδιωτικός χάρτης. Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
smarty sos!!!!
γράψε γιατί θα ειναι το επόμενό μου ...περιμένω ...μη μας πεθάνεις στην αναμονή ..

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Περιμένω να διαβάσω την ιστορία σου από το Βιετνάμ, καθώς είχα πάει πριν 4 μήνες.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Smarty , τι χαρτης κι αυτος!
Ελπιζω συντομα να μοιραστεις τις εμπειριες απο τα ταξιδια σου μαζι μας:D

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
καλώς ήρθες!! αυτός κι αν ειναι χάρτης....:shock: Περιμένω τις εμπειρίες σου κι απο οπου κι αν αρχίσεις, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...

Lucia86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια,για 3 μηνες!!!
καλώς ήρθες!! αυτός κι αν ειναι χάρτης....:shock: Περιμένω τις εμπειρίες σου κι απο οπου κι αν αρχίσεις, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...
Απιστευτος!
Εγω ελπιζω να αρχισεις απο Ινδια
Παρακαλω......

smarty

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χώρες Βαλτικής
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
:clap: Ευχαριστώ για την υποδοχή.
Ήδη μέσα στη βδομάδα θα "ανέβει" το Λάος και θα ακολουθήσουν Καμπότζη και Βιετνάμ (για να περάσουμε στη συνέχεια στη Λ. Αμερική).
Ινδίες δυστυχώς, αγαπητή Lucia, έχω πάει πριν από 25 χρόνια. Σίγουρα από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα οπότε δεν θα είμαι και η καλύτερη πηγή. Ας μιλήσουν καλύτερα οι πιο πρόσφατοι συν-ταξιδιώτες (τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ταξίδι μου εκεί).
Υπόσχομαι ωστόσο ότι σύντομα θα έχετε πολλά (καλώς) κείμενα, πολλές φωτό και video.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα