Γεια σας

Electra7

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερονα
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκαρη
γεια σε όλους και όλες!!!!Είμαι η Ηλέκτρα από Κρήτη και λατρεύω τα ταξίδια.Λόγω των παιδιών αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που λίγο πολύ όλοι μας φαντάζομαι βιώνουμε, έχουμε την ευκαιρία εγώ και ο σύζυγος να ταξιδεύουμε 1 το πολύ 2 μόνο φορές τον χρόνο στο εξωτερικό-κυρίως Ευρώπη. Και λέω μόνο γιατί αν ήταν στο χέρι μας θα ήμασταν μόνιμα με μια βαλίτσα στο χέρι...Για τον Αύγουστο έχουμε κλείσει ένα τετραήμερο στη Βερόνα-αγαπάμε Ιταλία. Εκεί που θα ήθελα τη βοήθειά σας είναι για τα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι μας.
21-28 Δεκέμβρη κλείσαμε για Μπολόνια και λέμε να πάμε και Φλωρεντία. Θα μπορούσατε να μου πείτε ποια από τις δυο πόλεις αξίζει περισσότερο ώστε να της αφιερώσουμε περισσότερες μέρες? ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά θέλω να κλείσω από τώρα ξενοδοχεία για να πετύχω καλύτερες τιμές. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση εννοείται πως είναι καλοδεχούμενη !Αυτοκίνητο δεν θα έχουμε...Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που θα ανταλλάζουμε εμπειρίες και απόψεις!!!!!

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλώς ήρθες στο travelstories!Κατά τη γνώμη μου η Μπολόνια δε συγκρίνεται με την ομορφιά και τα αξιοθέατα της Φλωρεντίας και γενικά της Τοσκάνης.Μονο το φαγητό θα έλεγα ότι υπερτερεί,καθώς η Εμιλια-Ρομανια όπου ανήκει η Μπολόνια φημίζεται ότι έχει την καλύτερη ιταλική κουζ ινα μαζί με τη ναπολιτανικη!Θα έλεγα περισσότερες μέρες Φλωρεντία και αν σε παίρνει,επίσκεψη σε Πιζα&Σιένα!Καλωσόρισες και πάλι:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom