• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας παρέα του travel stories!

Seasun

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί , Ινδονησία
Είμαι νέο μέλος , έχω παρακολουθήσει το forum παλαιότερα. Θα ήθελα την γνώμη σας και την ταξιδιωτική εμπειρία σας πάνω σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει. Είμαι 20 ετών , δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά ελπίζω πως θα κάνω το πρώτο μου στο κοντινό μέλλον. Σπουδάζω Παιδαγωγικά αλλά μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η αλήθεια είναι πως το μόνο πράγμα που μου αρέσει και με κινητοποιεί ως επάγγελμα είναι κάτι που θα μου επιτρέπει να δω πολλά και διαφορετικά μέρη. Θελω να ταξιδεύω κάνοντας κάποια δουλειά όσο ταξιδεύω ή τελος πάντων να ζω ταξιδεύοντας. Δηλαδή να μην έχω μόνιμη βάση για κάποια χρόνια. Από όσο βλέπω από είναι κάτι όχι πολύ διαδεδομένο αλλά το κάνουν άνθρωποι στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζω ακριβώς αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πως, έχω κάποιες ιδέες , που θέλουν δοκιμή για να δω αν θα πετύχαιναν. Ας πουμε θα μπορουσα να δουλεύω ως δασκάλα σε σχολέια του εξωτερικού υπο την προυπόθεση οτι θα με προσλάμβαναν ή να βρίσκω κάποια άλλη εργασία σε κάθε μέρος. Η ακόμα και το travel blogging που αντιλαμβάνομαι οτι δεν σου εξασφαλίζει εύκολα τα απαραίτητα αλλά είναι κάτι που υπάρχει. Θεωρείται πως αν κάποιος πραγματικά το επιθυμεί μπορεί να κάνει αυτό τον τρόπο ζωής με λίγα χρήματα;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Είμαι νέο μέλος , έχω παρακολουθήσει το forum παλαιότερα. Θα ήθελα την γνώμη σας και την ταξιδιωτική εμπειρία σας πάνω σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει. Είμαι 20 ετών , δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά ελπίζω πως θα κάνω το πρώτο μου στο κοντινό μέλλον. Σπουδάζω Παιδαγωγικά αλλά μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η αλήθεια είναι πως το μόνο πράγμα που μου αρέσει και με κινητοποιεί ως επάγγελμα είναι κάτι που θα μου επιτρέπει να δω πολλά και διαφορετικά μέρη. Θελω να ταξιδεύω κάνοντας κάποια δουλειά όσο ταξιδεύω ή τελος πάντων να ζω ταξιδεύοντας. Δηλαδή να μην έχω μόνιμη βάση για κάποια χρόνια. Από όσο βλέπω από είναι κάτι όχι πολύ διαδεδομένο αλλά το κάνουν άνθρωποι στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζω ακριβώς αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πως, έχω κάποιες ιδέες , που θέλουν δοκιμή για να δω αν θα πετύχαιναν. Ας πουμε θα μπορουσα να δουλεύω ως δασκάλα σε σχολέια του εξωτερικού υπο την προυπόθεση οτι θα με προσλάμβαναν ή να βρίσκω κάποια άλλη εργασία σε κάθε μέρος. Η ακόμα και το travel blogging που αντιλαμβάνομαι οτι δεν σου εξασφαλίζει εύκολα τα απαραίτητα αλλά είναι κάτι που υπάρχει. Θεωρείται πως αν κάποιος πραγματικά το επιθυμεί μπορεί να κάνει αυτό τον τρόπο ζωής με λίγα χρήματα;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων
:welcome2:

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
:welcome2: !!!!

NightcoreKing

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια!
θα σου πω την δικη μου αποψη , μιας κ η δουλεια σου μου αρεει τρελα! μετα τη γεοπονια που κανω τωρα θα ηθελα να παω παιδαγωγικο ,και ενας επιπλεον λογος ειναι οτι θα μπορουσα να ταξιδεψω πχ στην Αφρικη και να κανω μαθηματα σε παιδακια ακομα και σαν πρακτικη! θελει πολυ ψαξιμο αλλα γινεται !!!! Ψαξτο, ρωτα και..μακαρι να το κανεις και για μενα !

mourohavlos

Member
Η ένστασή μου είναι ότι κάνεις τα συγκεκριμένα σχέδια (και καλά κάνεις), χωρίς όπως λες να έχεις βγει ποτέ εξωτερικό...
Τελείωσε τις σπουδές σου, κάνε τα ταξίδια σου στο ενδιάμεσο, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και αποφασίζεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom