Marshmallow
Member
Γεια σας καλά μου παιδάκια. Τι κάνετε? Ειμαι από Θεσσαλονίκη και μετά από πολύ καιρό που διαβάζω το site είπα επιτέλους να κάνω κι εγώ join στην παρέα σας. Πώς μου είστε σήμερα?
Παίζαμε με κάτι άλλα παιδάκια ένα παιχνίδι που λέγεται <<Κουβεντολόι με μπυρίτσες και ρακόμελα>> οπότε είμαστε μιά χαρά! Εσείς?Γεια σας καλά μου παιδάκια. Τι κάνετε?
Λίγο αγχωμένοι... ψάχνουμε να βρούμε μέρος να κάνουμε πρόταση γάμου στη Βενετία (ή στη Βερόνα, ή ... κάπου τελοσπάντων) και ζοριζόμαστε! Κατά τα άλλα, καλά. Α, και καλώς ήρθες!Πώς μου είστε σήμερα?
Καλώς σας βρήκα λοιπόν !Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια!! μόλις γύρισα από διακοπούλες και ετοιμάζω τις επόμενες!Παίζαμε με κάτι άλλα παιδάκια ένα παιχνίδι που λέγεται <<Κουβεντολόι με μπυρίτσες και ρακόμελα>> οπότε είμαστε μιά χαρά! Εσείς?
Αααααχχχ θα τρελαθώ!! Καλώς σας βρήκα λοιπόνΛίγο αγχωμένοι... ψάχνουμε να βρούμε μέρος να κάνουμε πρόταση γάμου στη Βενετία (ή στη Βερόνα, ή ... κάπου τελοσπάντων) και ζοριζόμαστε! Κατά τα άλλα, καλά. Α, και καλώς ήρθες!
καλώς όρισες ....... μανούλα μας.Γεια σας καλά μου παιδάκια.
Ακριβώς έτσι!!!Λίγο αγχωμένοι... ψάχνουμε να βρούμε μέρος να κάνουμε πρόταση γάμου στη Βενετία (ή στη Βερόνα, ή ... κάπου τελοσπάντων) και ζοριζόμαστε! Κατά τα άλλα, καλά. Α, και καλώς ήρθες!
Γεια σου καλό μου , καλώς σας βρήκακαλώς όρισες ....... μανούλα μας.