• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας κι από εμένα!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Καλή χρονιά και πολλά καλά ταξίδια σε όλους μας εύχομαι.

Δεν έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες (τουλάχιστον όχι σε όλες όσες θα ήθελα) και τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω με μηχανή (συναναβάτης μόνο, δυστυχώς) που τη λατρεύω!
Ελπίζω το καλοκαίρι να καταφέρουμε να κάνουμε ένα ταξιδάκι στην Ισπανία (να εξασκηθώ και στη γλώσσα, όχι τίποτε άλλο)... οδικώς πάντα!:D

Καλώς σας βρήκα λοιπόν ;)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλωσορισες!!!ισπανοφωνος κεσυ!!τελεια!!γινομαστε ολο και περισσοτεροι στο φορουμ!!bienvenido λοιπον!!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
καλωσορισες!!!ισπανοφωνος κεσυ!!τελεια!!γινομαστε ολο και περισσοτεροι στο φορουμ!!bienvenido λοιπον!!
ισπανόφωνΗ (κοριτσάκι είμαι ;))
...το παλεύω δηλαδή, δεν είναι και η μητρική μου γλώσσα..

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Καλώς όρισες, είμαι και εγώ "μηχανάκιας" (οδηγός όμως), να κάνετε το καλοκαίρι το ταξίδι στην Ισπανία οδικώς (με μοτο) είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία ένα ταξίδι στην Ευρώπη οδικώς και προπαντώς ξεκούραστω λόγω της ποιότητας του οδοστρώματος. Αυτό γίνεται πιο πολύ αντιληπτό όταν είσαι με μοτο.

Καλά ταξίδια να έχεις και πάντα όρθια.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Καλώς όρισες, είμαι και εγώ "μηχανάκιας" (οδηγός όμως), να κάνετε το καλοκαίρι το ταξίδι στην Ισπανία οδικώς (με μοτο) είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία ένα ταξίδι στην Ευρώπη οδικώς και προπαντώς ξεκούραστω λόγω της ποιότητας του οδοστρώματος. Αυτό γίνεται πιο πολύ αντιληπτό όταν είσαι με μοτο.

Καλά ταξίδια να έχεις και πάντα όρθια.
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Έχουμε κάνει ήδη δύο ταξίδια με μηχανή Ιταλία - Αυστρία - Τσεχία...το ένα 20 ημέρες και το άλλο το 2007 6 ημέρες (καταδρομικό, για τα motogp) και είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία!!
Να έχεις κι εσύ καλά ταξίδια και πάντα όρθιος!

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
και αν καταλαβαίνω καλά Valentino με τρέλα!! και εγώ μαζί σου

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Τα βρήκαν μεταξύ τους οι μηχανόβιοι!! :bleh:
Καλώς ήρθες Astral!

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
καλό! αγαπημένη η VFR και ταξιδιάρα
Εγώ κινούμε στα ταξίδια με Yamaha FJR 1300

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: κι απο μενα.
Ομορφες οι φωτο που εχεις ανεβασει. Ταξιδια με μηχανη εχω κανει μονο εντος των συνορων. Παρολα αυτα καθε φορα που παμε στο εξωτερικο ειδικα σε νησια , νοικιαζουμε μηχανη και ομολογω οτι αυτο δινει αλλη αισθηση στις εξερευνησεις μας , παρολο που εχω σοβαρους λογους να τις φοβαμαι λιγο.
Καλα και ασφαλη ταξιδια να εχεις :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα