maria maria
New Member
Γεια σας και απο μενα....Ειμαι πολυ καιρο γραμμενη στο site αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα που ασχοληθηκα, λιγο εγραψα, λιγο διαβασα...μαλλον γιατι επεσα στην αναγκη σας, γι αυτο.
Το λεω γιατι πριν απο λιγο εκανα το πρωτο μου ποστ με ερωτηση.
Λιγα πραγματα για μενα. Ειμαι 49 χρονων , Κρητικια, τα τελευταια χρονια ζω μονιμα στην Ολλανδια.
Παντρεμενη , με μεγαλα παιδια και σε λιγους μηνες ελπιζω και γιαγια.
Λατρευω τα ταξιδια και τις εκδρομες αλλα δυστυχως, διαφορα προβληματα υγειας δεν μου επιτρεπουν να κανω παντα αυτο που μου αρεσει. Προσπαθω ομως οσο μπορω.
Ελπιζω και γω να μπορεσω να φανω χρησιμη με τη σειρα μου στην ομαδα, να μπορεσω να δωσω πληροφοριες για προορισμους που εχω επισκευθει ήγια την Κρητη που εμενα ή την Ολλανδια που μενω τωρα.
Σας ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας και καλα να περναμε ολοι.
Το λεω γιατι πριν απο λιγο εκανα το πρωτο μου ποστ με ερωτηση.
Λιγα πραγματα για μενα. Ειμαι 49 χρονων , Κρητικια, τα τελευταια χρονια ζω μονιμα στην Ολλανδια.
Παντρεμενη , με μεγαλα παιδια και σε λιγους μηνες ελπιζω και γιαγια.
Λατρευω τα ταξιδια και τις εκδρομες αλλα δυστυχως, διαφορα προβληματα υγειας δεν μου επιτρεπουν να κανω παντα αυτο που μου αρεσει. Προσπαθω ομως οσο μπορω.
Ελπιζω και γω να μπορεσω να φανω χρησιμη με τη σειρα μου στην ομαδα, να μπορεσω να δωσω πληροφοριες για προορισμους που εχω επισκευθει ήγια την Κρητη που εμενα ή την Ολλανδια που μενω τωρα.
Σας ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας και καλα να περναμε ολοι.