• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειααααά σας!!!!

april

Member
Γειά σας και απο μένα!!!
Είμαι κι εγώ καινούργια στην παρέα και οι ταξιδιωτικές μου εμπειρίες περιορίζονται εντός Ελλάδας.
Στις 7 Ιουλίου ομως θα κάνω το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ελληνικών συνόρων... και τι ταξίδι.....γαμήλιο ταξίδι στην Ταυλάνδη! Ανυπομονώ να φτάσει η ώρα που θα μπαίνω στο αεροπλάνο:clap::clap::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλωs ηρθεs april , η ωρα η καλη και για το γαμο και για το ταξιδι.
Που ακριβωs θα πατε στην Ταυλανδη , για ποσεs μερεs? Ειμαστε αρκετοι Ταυλανδοπληκτοι εδω μεσα , σε λιγο θα μπειs κι εσυ στο κλαμπ :lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες και ... καλά ξεμπερδέματα με τους Ταϋλανδόπληκτους του φόρουμ. Θα σε κάνουν να αλλάξεις 657 φορές το πρόγραμμα του ταξιδιού σου μέχρι να φύγεις. :lol:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
:welcome2:

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Καλά στέφανα , βιο ανθοσπαρτο και με πολλά πολλά ταξιδια:D.
Καλως ηλθες στην παρεα .

april

Member
Καλώς σας βρήκα και χαίρομαι πολύ που εισαστε fan της Ταυλάνδης γιατί χρειάζομαι βοήθεια!!
Λοιπόν....λέμε να πάμε για 15 μέρες δηλαδή 12 βράδια απο τα οποία τα 2-3 λέμε να είναι στην Μπανγκοκ.
Δεν ξέρω όμως που να μείνουμε τις υπόλοιπες μέρες....Πουκέτ? Κράμπι? Κο Σαμούι? Να συνδυάσω καποια? Δεν ξέρω εχω μπλεχτεί :(.
Για δωστε μου τα φώτα σας εσεις οι Ταυλανδόπληκτοι!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγω μαλλον θα περιοριζα τιs νυχτεs τηs Μπανγκοκ σε δυο (μπορει και μια) και θα επαιζα μεταξυ Κραμπι - Σαμουι. Δηλαδη θα πεταγα στο Κραμπι για 2-3 νυχτεs και απο κει θα πηγαινα Σαμουι.
Εγω βεβαια δεν ειμαι ησυχοs τυποs , σε καποιουs μπορει να ακουστει υπερβολικο αυτο. Αλλη λυση ειναι να πατε απο Μπανγκοκ στο Κο Σαμουι και απο κει στο Κο Πανγκαν και στο Κο Ταο.
Ασε το Πουκετ-Κραμπι για αλλη φορα , γιατι θα υπαρξει σιγουρα αλλη φορα :)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
April :welcome: στο travel stories και η ωρα η καλη.

Πρωτη φορα εκτος συνορων και Ταυλανδη και γαμηλιο,πολυ super μου ακουγεται.:clap:
Το Σαμουι κανει για ταξιδι του μελιτος.Ειδα αρκετα ζευγαρακια οταν πηγα,-κανουν μπαμ απο μακρια-
Συνδιασετο με κο πανγκαν και κο ταο.Απεφυγε την Μπανγκοκ,αυτην την φορα-γαμηλιο ειπαμε-.
Οπου δεν πας φετος θα πας καποια αλλη στιγμη.:rolleyes:
Καλη επιλογη και το κραμπι και λιγοτερο ανεπτυγμενο,συνδιαζεται καλυτερα με το πουκετ.Αστο για την αλλη φορα.
Η Ταυλανδη ειναι η πιο internet-ικη χωρα του πλανητη σχεδον ολα υπαρχουν στο διαδυκτιο( διαμονη διασκεδαση παραλιες αξιοθεατα τιμες κα)
Αν ομως κολλησεις καπου εδω ειμαστε.

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Καλως ήρθες και από εμένα. Αντε και καλά στέφανα. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Ταυλανδόφιλους, ότι το Σαμούι σε συνδιασμό με το Κο Παγκναν είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου. Και σίγουρα θα περάσεις άψογα. Οσον αφορά την Μπανγκόκ, προσωπική μου γνώμη, να κάτσεις 1-2 μέρες ώστε να προλάβεις να δείς και τους ναούς (βλ. Grand palace), οι οποίοι ήταν όλα τα λεφτά.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
april welcome και με το καλο!!!! αντε να ειναι το πρωτο και το τυχερο σου!!!! καλη αρχη

EIPHNH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μύκονος
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Καλως όρισες και από μένα... η ώρα η καλή για όλα τα όμορφα ταξίδια που ξεκινας...

april

Member
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Μου αρέσει που ολοι μου δίνετε την ελπίδα ότι θα το επαναλάβω αυτο το ταξίδι.... αλλα λόγω κόστους δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να το κάνω. Γι'αυτο θα ήθελα να μου πείτε απ'ολα τα υπέροχα μέρη της Ταυλάνδης τι πρέπει οπωσδηποτε να δούμε.
Παρόλο που είναι γαμήλιο ταξίδι δεν θελουμε μονο να ειμαστε αραχτοί σε μια παραλία αλλα θέλουμε να δούμε και πραγματα. Θέλουμε να συνδυάσουμε και τα δύο.
Συγγνώμη αν σας έχω κουράσει με τις απορίες μου αλλα νομίζω ότι εσεις που έχετε δει και εχετε ζήσει κάποια πραγματα μπορείτε να με βοηθήσετε περισσότερο απο κάποιο πρακτορείο που θέλει να πουλήσει τα πακέτα του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα