• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γειά!!!

Μπέτι

New Member
Θέλω να παω στην Γαλλία και μαζεύω χρήματα! Έχω μαζέψει 390€:clap: μήπως ξέρετε πόσα μου λίπουν;;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
1000 τουλάχιστον!!!
για περαιτέρω,ας πούν οι λογιστές του site!!!
αλλα και με τα 390 πας .ειναι τα εισιτήρια ,μετά,κράτα καμιά κιθάρα,και ένα καπέλλο!!!!
να περάσεις καλά !!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε μας λες και σε ποια περιοχη της Γαλλιας ενδιαφερεσαι να πας και ποια εποχη; Αλλιως ειναι η Βρετανη και αλλιως το Παρισι. Και το Παρισι αλλιως θα το πληρωσεις τον Μαρτιο και αλλιως το Μαιο

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωσορισες μπετυ!εγω το μονο που μπορω να σου ευχηθω ειναι να μαζεψεις λειαν συντομως τα λεφτα που χρειαζεσαι για να πας στην πολη του φωτος!τωρα το ποσα χρειαζεσαι μονο εσυ το ξερεις .αλλος την βγαζει σε φαστφουνταδικο και αλλος σε κυριλε εστιατοριο ,γουστα ειναι αυτα!

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Γειά σου Μπέτυ 390 είναι καλή αρχή, τώρα όσο αφορά το ποσό που σου λείπει αυτό εξαρτάται όπως είπαν και οι υπόλοιποι απο το πόσο, το πού, το πότε και το πως. Πόσο καιρό θα μείνεις. Που θα μείνεις. Πότε θα πας. και τέλος πως θες να περάσεις.

trapper

Member
Μπετι - Μπέτι, είσαι εδώ;

Οι φίλοι των ταξιδιών είναι πολύ πρόθυμοι να σε συμβουλέψουν. Αλλοι να σου πουν γιατί είσαι κοντά στο όνειρό σου, άλλοι γιατί είσαι μακρυά.

Εσύ όμως που είσαι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.752
Μέλη
39.491
Νεότερο μέλος
kmkostas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα