• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γειά σε όλους

litsa

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Γερμάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Το ονομά μου είναι Λίτσα και πριν απο λίγες μέρες εχω ενημερωθεί για το συγκεκριμένο site, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον επειδη μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και αποφάσισα να γίνω μέλος. Αυτά σε γενικές γραμμές. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για προόρισμους στο εξωτερικό που είναι ιδανικοί για Χριστούγεννα (χιόνια, όμορφα στολίδια), εκτός απο Βιένη-Πράγα-Βουδαπέστη-Παρίση γιατί εχω είδη πάει. Ευχαριστω εκ' των προτέρων.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εδιμβούργο, Κρακοβία, Ρώμη, Τολέδο είναι ωραίες πόλεις, αλλά δεν ξέρω τι γούστα έχεις ακριβώς.

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες Λίτσα!!
Δυστυχώς δε ταξιδεύω Χριστούγεννα εξωτερικό και δε μπορώ να σε βοηθήσω πάνω στο θέμα αυτό...

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Καλως την! Στις ταξιδιωτικες ιστοριες θα βρεις διαφορες χριστουγεννιατικες ιδεες. Το τολεδο που ανεφερε ο Γιωργος ειναι πανεμορφο ιδιως τα χριστ. αλλα ισως σου φανει μικρο. Πολλα ακουγονται κ για το χριστουγεννιατικο Λονδινο. Ειναι θεμα γουστου, αν προτιμας κατι πιο γραφικο η πιο κοσμοπολιτικο, αλλα πιστευω πως σε οποια ευρωπαικη πολη κι αν επιλεξεις να πας, θα ειναι πολυ ωραια εκεινη την περιοδο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom