• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γειά σας

Magda

Member
Πρίν -3- μέρες,πήγα στην Λευκάδα και στη Κεφαλλονιά και σήμερα για πρώτη μου φορά,ανέβασα μερικές φωτογραφίες να τις μοιραστώ μαζί σας. Αλλά κατά λάθος,ανέβασα
και μία απο το Καρπενήσι. Πώς μπορώ να την αποσύρω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μάγδα:(

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες magda , ωραιες φωτο με πιο εντυπωσιακη για μενα το Πορτο Κατσικι χωρις κοσμο :lol:
Οταν ειχα παει εγω - οκ Αυγουστο - δεν κατεβηκα καν στην παραλια..δεν υπηρχε μερος να σταθεις ουτε ορθιος!
Πανεμορφο το Ιονιο :)

varioAthens

Member
Για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω....το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι:
Καλωσόρισες magda!!!:)

Magda

Member
Ευχαριστώ !!!

Καλως ηρθες magda , ωραιες φωτο με πιο εντυπωσιακη για μενα το Πορτο Κατσικι χωρις κοσμο :lol:
Οταν ειχα παει εγω - οκ Αυγουστο - δεν κατεβηκα καν στην παραλια..δεν υπηρχε μερος να σταθεις ουτε ορθιος!
Πανεμορφο το Ιονιο :)
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα σου :). ' Ηταν -2- ζευγάρια αλλοδαπών ,ΜΟΝΟ !!! Ιδανική περίοδος για τουρισμό !!! Καλό καλοκαίρι,σου εύχομαι:) !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom